Speedrunner Zegt dat Hij is Verbannen Uit Alle GDQ Gebeurtenissen Na het Delen van Zijn Medische Marihuana

0
82

Een prominente speedrunner zegt dat hij is verbannen van deelname aan alle toekomstige evenementen georganiseerd door de organisatie Gedaan Spellen Snel daarna gaf hij marihuana naar een vriend of vriendin op de meest recente speedrunning marathon.

BubblesDelFuego, een speedrunner bekend voor Fallout 4 en Dark Souls speedruns, vrijdag gezegd op een Twitch stroom die hij had genomen marihuana eetwaren voor de behandeling van chronische pijn. Hij werd gediagnosticeerd met Hodgkin lymfoom op 17-jarige leeftijd, voor het overleven van de staat dankzij de vroegtijdige opsporing en later het verslaan van de kanker weer op 19-jarige leeftijd. Sindsdien heeft hij het nemen van medische marihuana om te helpen verlichten van aanhoudende pijn.

Advertentie

BubblesDelFuego zei hij deelde een deel van zijn eetbare met een vriend. Acht uur later, als de eetbare effect verdween, BubblesDelFuego ‘ s vriendin een paniek aanval en werd naar een lokaal ziekenhuis door de ambulance. Als de politie ter plaatse kwam en GDQ medewerkers bewust werd van de situatie, GDQ personeel gevraagd BubblesDelFuego verlaten de zaal. Tijdens een live uitgevoerd voor Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, waar hij geeft commentaar, zie je BubblesDelFuego het controleren van zijn telefoon voor het verlaten van de commentator van de bank.

“Ik maakte de fout van het delen,” BubblesDelFuego gezegd tijdens zijn via de livestream. “Ik maakte de fout om het naar Virginia om te beginnen met. Ik was net zo gevangen in het gevoel comfortabel met hen en voelen als familie, maar ik moet heroverwogen.”

In de video, BubblesDelFuego zei dat de leden van de GDQ personeel aangeboden advies als hij het verlaten van het evenement. “Een GDQ medewerker vertelt mij aan een advocaat zo snel mogelijk om te voorkomen dat kosten en de gevangenis,” zei hij. “Een ander zegt dat de marihuana zou moeten nooit worden gegeven aan iemand met angst.”

Advertentie

Vandaag via Twitter DM Kotaku, BubblesDelFuego overeengekomen met GDQ de beslissing om een verbod op hem, terwijl de kritiek op het gedrag van GDQ “handhaving” medewerkers, hen te beschuldigen van misbruik van hun macht. “Alles lijkt nu wel duidelijk, maar op het moment dat ik zo in de war waarom GDQ personeel zou voeren hun gedachten op het moment dat ze duidelijk wist niets over THC,” zei hij. “Het is bijna alsof ze wilde alleen maar ‘een onderdeel van de actie’ en waardigheid voor zichzelf dat hun ‘job’ er heeft een doel… Ze hebben geen ervaring met het hebben van macht, dus op het moment dat ze de toon van angst en misbruik. Angst omdat ze geen idee hebben wat ze doen en kunnen ze niet laten zien, en misbruik omdat ze liever hun werk te doen, te veel dan te weinig.”

Spelletjes Gedaan Quick heeft verboden of tijdelijk opgeschort lopers in het verleden voor incidenten met betrekking tot politieke kleding en runner godslastering. Als het evenement is gegroeid, de organisatoren hebben genomen stappen extra te bezuinigen op de waargenomen controverses en gemeenschap toxiciteit. Tijdens AGDQ 2018, zij hun Twitch chat te abonnee van de modus alleen-in een poging om te bezuinigen op spam en hate speech.

Advertentie

Spelletjes Gedaan Quick regels opgeven dat elke individuele poging om de gebeurtenis onder invloed van illegale stoffen is onder voorbehoud van eventuele disciplinaire maatregelen. Eerst overtreders ontvangen een mondelinge waarschuwing, terwijl een tweede overtreding is reden voor een worden verwijderd uit het evenement “met de mogelijkheid van een verbanning van toekomstige gebeurtenissen.” De regels drang let op voor personen in het bezit zijn van een medische of recreatieve marihuana.

“Marihuana is een zeer ingewikkeld onderwerp en wij begrijpen dat,” de regels zeggen over het goede doel op de website. “Vaak is er geen overdracht van licenties of het aantal recepten tussen staten. En sommige staten flat out niet toelaten om elke vorm van het gebruik van marihuana. Echter, in overeenstemming met de algemene regels van de Spellen Gedaan en Snel Samentrekken van de algemene Voorwaarden van de Dienst, iedereen die het gebruik van marihuana op het evenement moet in staat zijn om te bewijzen dat ze aan het doen zijn dus juridisch door de wetten van de staat het evenement gehouden wordt. U bent zelf verantwoordelijk voor het vinden van wat de lokale wetten en ervoor te zorgen dat u in overeenstemming is.”

Wanneer ze in contact met Kotaku via e-mail, een vertegenwoordiger van Spelletjes Gedaan, Snel zei: “Als een bedrijf beleid we niet in het openbaar mogen bespreken de acties van de handhaving.” Spelletjes Gedaan Quick reglement bepaalt dat, ongeacht de situatie, personen die in overtreding van plaatselijke wetten zijn nog steeds afhankelijk van de discipline.

Advertentie

Geweldig Gedaan Spellen Snel 2018 vond plaats in Herndon, Virginia vanaf 7 januari tot de 14e, het verhogen van $2,294,612 voor het Voorkomen van Kanker Stichting. Op het moment, Virginia had nog vast te stellen wijdverspreide medische marihuanawetten. In februari, de Staat Senaat en Huis van Afgevaardigden gestemd om artsen aan te raden het gebruik ervan voor de behandeling van een gediagnostiseerde ziekte of aandoening.

“Als een resultaat, het twee keer kanker overlevende is nu verboden een kanker marathon,” BubblesDelFuego zei in zijn livestream. “Ik heb in het reine te komen dat ik verboden en niet meer te gaan. Ik heb deze week uit om te reflecteren en te kalmeren en te verzamelen in mijn gedachten en woorden. Ik ben niet gedaan speedrunning of streaming of de beste zijn. By the way, ik ben nog steeds de beste.”