Hard getroffen door Nirav Modi fraude, PNB vertrekt op een Missie Parivartan rijden

0
54

Hard getroffen door Nirav Modi fraude, Punjab Nationale Bank (PNB) is begonnen aan Missie Parivartan, een 10-pronged transformatie strategie ter versterking van een van de oudste publieke sector banken (PSBs) op alle punten.

De strategie omvat winst maximalisatie, verbetering van de kwaliteit van de activa en herstel, het verhogen van de productiviteit, nieuwe ideeën voor het vergroten van de retail business, innovatieve waakzaamheid praktijken en het verminderen van fouten en klachten.

In een brief aan de werknemers, PNB Directeur Sunil Mehta zei een onafhankelijke denktank met de naam ‘Missie Parivartan Divisie” zal fungeren als katalysator om ervoor te zorgen dat de 3C ‘ s — Betrokkenheid, Samenwerking en Communicatie samen te brengen alle interne belanghebbenden.”

Als onderdeel van de participatieve aanpak, de bank heeft gemaakt ‘Leiden de Parivartan’ portal te gaan alle in het transformatie proces en het gaat om crowd-sourcing van suggesties en ideeën van alle PNBians.

De denktank zal zowel gericht en beleid ingangen en ook fungeren als een platform om de eigen inbreng, inzet en betrokkenheid van de HO Divisies en alle interne belanghebbenden in het proces van beleidsvorming met behulp van de bottom-up benadering, de brief stond.

“Verandering is de enige constante. We leven in een dynamische omgeving en moet niet alleen leren leven met de constante verandering, maar ook van plan het van moment tot moment. De organisatie die geen gelijke tred houden met de veranderende technologie, de wensen van de klant en effectieve bedrijfsprocessen verliest haar voorsprong op de concurrentie,” zei hij in de brief.

“Als variant op de woorden van de Nokia CEO: ‘We deden niets verkeerd, maar de anderen hebben het goed gedaan. De voorsprong die ze hadden gisteren werd vervangen door de trends van morgen,” zei hij.

De brief zei verder, transformatie-inspanningen zullen zijn meetbare criteria op koers te blijven en ook Maandelijks Inzicht – een e-nieuwsbrief, die zal dienen als een ideaal kanaal om gevoelige alle medewerkers op een duurzame frequentie op de ontwikkelingen die plaatsvinden in het kader van de transformationele oefening.