Global Calgary en CHQR 770 win 5 RTDNAs, waaronder Innovation Award

0
35

Global Calgary en Mondiale Nieuws Radio – 770 CHQR vijf Radio-Televisie Digitale Nieuws Association (RTDNA) Awards in de Weide regio.

Verhaal gaat verder onder

Gerelateerd


  • Global Calgary en 770 CHQR genomineerd voor 14 RTDNA Awards

“Het is een eer om erkend te worden door je collega’ s voor het werk dat we doen voor onze gemeenschap,” Global Calgary nieuws-directeur Chris Bassett zei. “Het is bijzonder verheugend te zien van onze inspanningen als een team voor het leveren van content op nieuwe manieren en op nieuwe platforms is verleend, deze prestigieuze erkenning.”

“We zijn zo trots op onze teams in Calgary voor het werk dat ze doen elke dag ervoor zorgen dat we verbonden zijn met onze lokale gemeenschap waar zij leven en hoe zij die willen delen in onze journalistiek,” zei Kenton Boston, VP van nieuws en informatie voor Corus Entertainment in het westen van Canada.

‘Er is geen andere organisatie kan tippen aan onze verbinding met de mensen en de problemen van Calgary en het zuiden van Alberta.”

RTDNA Canada Awards eren de beste journalisten, programma ‘ s, stations en nieuwsgaring organisaties in radio, televisie en digitale platforms. De Prairie regio winnaars werden bekend gemaakt in de regionale awards-ceremonie op zaterdag in Regina, Vlgs.

Hieronder worden de vijf winnaars voor Calgary 2017 inhoud, met een in de digital, multi-platform en radio categorieën en twee in de categorie televisie.

Digital-categorie

Podcast Award

  • Off-Script Aflevering 3 – Het Rosebud-Project

Multi-platform categorie

Innovatie Award

  • Besluit Calgary

Radio categorie

Opinie en Commentaar van Sam Ross Award

  • Gord Gillies: Step Up En Krijg een Arena Deal Gedaan in Calgary

Luister hieronder: Na Ken Koning zeide de Calgary Flames waren niet meer op zoek naar de bouw van een nieuwe faciliteit in Calgary, Gord sprak over wat hij al gedaan moest worden om beslissingen te nemen.

Televisie categorie

Nieuws-Live Speciale Evenementen – Gord Sinclair Award

  • #Onze YYC op de Weg Calgary Stampede

TV-Journaal (Grote Markt) – Bert Cannings Award

  • Waterton Wildfire