IDF ved hjelp av Elbit Spyd bombekastere

0
27

Spydet MK2 sett er sett montert på en Plasan Sandcat uten en autoloader. (Elbit Systems)Israel Defense Forces (IDF) har brukt Elbit er Spyd kjøretøy-montert mørtel systemet under grensen sikkerhetshendelser i de siste månedene, en ledende selskapet offisielle sa.

Oberst (res) Boas Cohen, vice-president i landet systemer på Elbit System, fortalte Brann, Manøvrering, og Intelligens Konferansen i Tel Aviv på 15 Hende at IDF “har en litt annen versjon” av Spydet kalt Hanit (Spyd) som har “vist seg i en svært effektiv måte i de siste sammenstøt”.

IDF ikke tidligere var kjent for å ha kjøpt Spyd, som er en stor grad automatisert 120 mm tykkelse som kan bli gjennomført på en 4×4 taktisk kjøretøy.

Vil du lese mer? For analyse på denne artikkelen og få tilgang til alle våre innsikt innhold, kan du spørre om våre abonnement på valg ihs.com/contact