US Army å bestille bonusrunder

0
19

Den AMERIKANSKE Hæren er i ferd med å bestille 500 BAE Systems Bofors Bonus 155 mm sensor-fuzed ammunisjon som en del av en større ordre for anti-tank runder.

Peter Burke, assisterende prosjektleder for kamp ammunisjon systemer i US Army ‘ s Program Executive Office for Ammunisjon, kunngjorde i IQPC Fremtiden Artilleri 2018 konferanse som arrangeres i London fra 14-16 Mai, at den AMERIKANSKE Hæren vil kjøpe 3,141 runder over en tre-års periode fra slutten av dette året.

En produksjon kontrakt for øyeblikket blir forhandlet via NATOS Støtte Innkjøp Byrå med en kontrakt kunngjøring forventet før utgangen av denne måneden. Leveranser vil bli planlagt å være laget i tre transjer å starte i slutten av 2018 med en innledende 500 runder, etterfulgt av ytterligere to transjer i 2019 og 2020.

Vil du lese mer? For analyse på denne artikkelen og få tilgang til alle våre innsikt innhold, kan du spørre om våre abonnement på valg ihs.com/contact