Serena gör kraftfullt uttalande efter födseln avkastning catsuit

0
31

För alla som har förändrats i 16 månader sedan Serena Williams sista spelat i en Grand Slam-turnering — hon är nu gift och mor — så mycket var bekant med henne i franska Öppna i dag.

Mode uttalande, denna gång i form av en svart body med en röd linning. Ropen av “Come on!” Den stora serverar som tillhandahålls 13 ess. Avkastningen spel som producerat tre på varandra följande avbrott tjäna.

Och, ja, det seger. Tävlar som en mamma för första gången vid en stor, och endast om nio månader och sedan föder sin dotter, Williams slog 70: e-rankade Kristyna Pliskova i tjeckien 7-6 (4), 6-4 på Roland Garros.

“Jag är bara glad att vinna en match här,” Williams berättade för publiken på Court Philippe Chatrier. “Jag är bara glad att ta det en dag i taget.”

Annons Annonsera med NZME.

Williams sade senare till Tennis Channel att hennes outfit var för andra mammor att titta på.

“Alla mammor där ute som haft en tuff graviditet och måste komma tillbaka och försöker vara hård, i mitten av allt. Det är vad detta innebär. Du kan inte slå en katt kostym, eller hur?”

Catsuit någon? För alla mammor där ute som hade en tuff återhämtning från graviditet—här har du. Om jag kan göra det, så kan du. Kärlek till er alla!! pic.twitter.com/xXb3BKDGNF

— Serena Williams (@serenawilliams) 29 Maj 2018

Serena Williams, för att @jon_wertheim, på katt kostym: “Alla mammor där ute som haft en tuff graviditet och måste komma tillbaka och försöker vara hård, i mitten av allt. Det är vad detta innebär. Du kan inte slå en katt kostym, eller hur?” pic.twitter.com/XycL3WeNbj

— TENNIS.com (@Tennis) 29 Maj 2018

Inte alla superhjältar bär caper. Ours verkligen inte.

Serena Williams @TennisChannel:

“Alla mammor där ute som haft en tuff graviditet och måste komma tillbaka och försöker vara hård, i mitten av allt. Det är vad detta innebär. Du kan inte slå en katt kostym, eller hur?” pic.twitter.com/VzU1MdBLVe

— WTA Insider (@WTA_insider) 29 Maj 2018

Den 36-åriga Amerikanen inte hade spelat i en av tennis största turneringar sedan Australian Open i januari 2017, när hon vann sin 23: e Grand Slam-titel. Som bröt en slips med Steffi Graf för de flesta i den Öppna eran. Den enda spelaren med fler stora singlar vm var Margaret Court, med 24, men de var delad mellan amatör och professionell epoker.

Först senare gjorde Williams avslöja att hon var gravid. Hennes barn föddes på September. 1, och Williams bröllop Reddit grundare Alexis Ohanian i November.

Den första glimt av Williams som hon förberedde sig för sin comeback kom i en utställning i December mot 2017 franska Öppna-mästaren Jelena Ostapenko. Sedan kom en dubbelmatch med äldre syster Venus för USA: s Fed Cup-lag i februari. Sedan kom singlar matcher som faktiskt räknas, med två segrar i Indian Wells, Kalifornien, innan en förlust till Venus, följt av en första omgången i Miami Öppnar den 21 Mars.

Williams tog sedan en annan paus för att arbeta på sitt spel, och att avsaknad av fler än två månader slutade tisdag. Och vad en slående tillbaka var det, ända ner till den outfit som kallas att tänka “catsuit” Williams bar vid 2002 års US Open — och var ihop med svart high-top sneakers beströs med silver glitter.

Relaterade artiklar: SPORT Venus och Sitak göra vinnande börjar franska Öppna försvar 30 Maj 2018 7:06am 3 minuter att läsa SPORT 10-timmars road trip leder till franska Öppna att vinna för “lucky loser’ 29 Maj 2018 4:58am 4 minuter att läsa SPORT franska Öppna regerande mästare kraschar ut i första omgången den 28 Maj, 2018 5:23am Snabbt Läsa

Den allra första spelet hade ett ess på 112 km / h (181 km / h) och när det slutade med att Pliskova nät en backhand, ordförande domaren mässade, “Jeu, Madame Williams,” — franska för “Spel, Mrs Williams,” en förändring från “Mademoiselle” tjänstemän använder för ogifta kvinnliga spelare.