Brott Grindelwald featurette dyk i Jude Law är Dumbledore

0
29

På bara lite över en vecka, är det dags att återgå till Wizarding World återigen med FANTASTISKA VIDUNDER: BROTT GRINDELWALD, och att döma av reaktionerna på de senaste fläkt-screening av uppföljaren, vi ska vara i för mycket godis. Förutom att fånga upp med med Newt Scamander (Eddie Redmayne), Tina (Katherine Waterston), Queenie (Alison Sudol), Jakob (Dan Fogler), Tro (Ezra Miller), och Grindelwald (Johnny Depp), uppföljaren kommer att föra längs en ny batch av tecken, men en av dem är någon som vi blev väldigt väl i HARRY POTTER-serien, Albus Dumbledore (Jude Law). BROTT GRINDELWALD kommer att presentera oss med en mycket yngre version av Dumbledore, och Warner Bros har släppt en featurette som dyker in i hur hans karaktär ansluter till denna nya värld.

RELATERAT: Jude Law, säger Marvel säkerhet var mer intensiv än på Fantastiska Vidunder

Den officiella synopsis för FANTASTISKA VIDUNDER: BROTT GRINDELWALD:

I slutet av den första filmen, den mäktige trollkarlen Gellert Grindelwald (Johnny Depp) fångades av MACUSA (Magisk Congress of the United States of America), med hjälp av Newt Scamander (Eddie Redmayne). Men, att göra bra på hans hot, Grindelwald flydde vårdnad och har satt om att samla anhängare, de flesta intet ont anande av hans verkliga agenda: att höja ren blod guider upp för att regera över alla icke-magiska varelser. I ett försök att omintetgöra Grindelwald planer, Albus Dumbledore (Jude Law) anlitar sin gamla elev Newt Scamander, som samtycker till att hjälpa, omedvetna om de faror som ligger framför oss. Linjer dras som kärlek och lojalitet testas, även bland ordets rätta vänner och familj, i en alltmer uppdelad trollkarlsvärlden.

FANTASTISKA VIDUNDER: BROTT GRINDELWALD kommer att drabba biografer den 16 November 2018.