“Edderkopp-Mann: I Spider-Vers’: Møte Andre Spider-Folk i en Ny sniktitt

0
22

Sony har lansert en ny Spider-Man: I Spider-Vers sniktitt. Shameik Moore (Få Ned) stjerner som the voice of Miles Morales, som tar opp mantelen av Spider-Man i dette opprinnelse historie. Filmen finner Morales å oppdage et multi-vers som har flere Edderkopp-Mann, som er hvordan vi får Jake Johnson‘s Peter Parker og noen andre spider-overraskelser.

Jeg er både utrolig spent på denne filmen, og jeg slags holde glemme det finnes, som er min feil heller enn feil av markedsføring. For å være rettferdig mot Sony, har de fått en bit av et hinder for å klare her fordi det kan være et poeng av Spider-Man oversaturation. Hvis du er gjennomsnittlig moviegoer, i de siste 15 år, har du sett Sam Raimi Spider-Man-filmene, en starte med The Amazing Spider-Man – filmene, en annen starte med Marvel studios Spider-Man, og nå er det en animert Spider-Man som peker ut hvor mange andre Spider-Folk det er. Dette snike seg spesielt introduserer oss til Spider-Gwen, Spider-Noir, Peni Parker, og Spider-Skinke. Men på en merkelig måte er disse andre tegn gjør bare at universet føles mer levende og tydelig fra hva vi har sett før. Jeg håper at denne gambit lønner seg fordi Spider-Man: I Spider-Vers ser ut som en total blast.

Sjekk ut den nye Spider-Man: I Spider-Vers sniktitt nedenfor. Regissert av Peter Ramsey (Rise of the Guardians), Bob Perschietti (forfatter av Den Lille Prinsen), og Rodney Rothman (forfatter av 22 Jump Street), film-stjernene også Mahershala Ali og Brian Tyree Henry som Aron og Jefferson Davis, Miles’ onkel og far kroner, med Liev Schreiber som skurk Kingpin, Hailee Steinfeld som Spider-Gwen, John Mulaney som Spider-Skinke, Luna Lauren-Valez som Miles’ mor Rio, Lily Tomlin som Tante May, og Nicolas Cage som den Store Depresjonen-epoken “noir” ta på Spider-Man-figuren, den filmen åpner på kino på 14. desember.

Her er den offisielle synopsis for Spider-Man: I Spider-Vers:

Phil Lord og Christopher Miller, de kreative hjernene bak Lego-Film og 21 Jump Street, bringe sine unike talenter til en ny visjon av en annen Spider-Man-Universet, med en banebrytende visuell stil som er den første i sitt slag. Spider-Man: I Spider-Vers introduserer Brooklyn ungdoms Miles Morales, og ubegrensede muligheter av Spider-Vers, der mer enn man kan bære maske.

Relatert Innhold

  • Først Anmeldelser for “Fantastic Beasts 2′ Foreslå Mer av den Samme Magien og Feiltrinn
  • Lucasfilm Sett Live-Action “Røverstater En” Prequel-Serien for Disney ‘ s Streaming Tjeneste
  • “The Ballad of Buster Scruggs’ Vurdering: Noe å Gjøre med Død
  • Den Beste Horror-Filmer på Netflix Akkurat Nå
  • Joe Russo Tilbyr en Oppdatering på “Avengers 4′; Sier den Aktuelle Cut Er 3 Timer Lang