‘Fire Barn, og Det’: 22 Ting å Vite om den Nye Familien filmatiseringen

0
30

Cornwall i STORBRITANNIA ble plasseringen av flere familie sommerferien gikk jeg på da jeg var yngre, slik at innstillingen av Jacqueline Wilson romanen Fire Barn, og Det er veldig kjent. I filmen tilpasning, Fire Unger, og Deter den fantastiske Wicklow kysten i Republikken Irland står i som Cornish beliggenhet. Tidligere dette året, et par andre reportere og jeg tok en times reise fra Dublin til den fantastiske County Wicklow hvor cast — inkludert Matthew Goode og Paula Patton — var skyting interiør for familien eventyr film.

Fire Barn, og Det forteller historien om en ferie som dobler som en mulighet for nye par Alice (Patton) og David (Goode) for å introdusere barna sine til hverandre — begge har to barn fra tidligere forhold. Hva kunne gå galt? Å bringe to forskjellige familier sammen er ikke en enkel oppgave, men når barn snubler over en magisk Psammead skapning kalt Det (stemt av Michael Caine) en bond begynner å danne seg.

Som med den 1902 E. Nesbitt klassisk Fem Barn, og Det — som Wilson brukt som inspirasjon for henne 2012 roman — Psammead tilskudd ønsker, men disse ønskene bare vare i en dag, så de har å velge med omhu. Saker blir enda mer krevende når deres hemmelighet er oppdaget av en eksentrisk lokale (spilt av Russell Brand) som ønsker å stjele Psammead for sin egen personlig vinning.

Det er passende at Fire Unger, og Det er å bli skutt i løpet av sommerferien, så da den Irske vær raskt slått mellom øsende regn og vakre solskinnet det ga meg flashback til min egen barndom turer til Cornwall. Wicklow og Cornwall kystlinjer er visuelt lignende; produsent Anne Brogan forklarte dette dobling var gjort så mye for logistiske og økonomiske grunner. Utover ettermiddagen fikk vi snakke med støpt, produsenter, og regissør Andy De Emmony så vel som å se på en scene å få filmet i nydelig ferie. Hvis dette sted var på Airbnb jeg ville være reservasjon den i dette øyeblikk.

Bilde via 13 Filmer

Fire Barn, og Det vil ikke treffer teatre for en stund, men i mellomtiden her er noen av de tingene jeg lærte på angi om denne magiske verden at De Emmony ønsker å jorde i virkeligheten.

 • Michael Caine er ikke fysisk på settet, men hans nærvær er svært mye som følte det som sin dialog spilles av gjennom en høyttaler når barnet aktører samhandler med statisk Psammead marionett. Barna har ennå å møte Caine, men hans svært kjente stemmen er nå utrolig kjent for dem, selv om mye av arbeidet hans er ikke.
 • Direktør Andy De Emmony bemerket at Caine ‘ s stemme er “bemerkelsesverdig” og dialogen er både rampete og curmudgeonly. De ønsker ikke å ende opp i en altfor alvor Enid Blyton versjon av denne filmen; med Michael Caine, får de en “mer merkverdige jordet karakter til denne skapningen.”
 • Begrepet design for marionett har kommet fra Brian Froud. Froud tidligere jobbet med Jim Henson som en konseptuell designer på The Dark Crystal og Labyrint. Michael Caine har, selvfølgelig, dukket opp på motsatt side Muppets i The Muppet Christmas Carol , og en falsk hai i Jaws: Hevn.
 • Dette er første gang Michael Caine har gjort ansikts ta arbeid av denne typen. De Emmony forklarte at den Oscar-vinnende skuespilleren hadde close-up bilder ved hjelp av hode-til-hals kartlegging, som fanger idiosynkratiske øyeblikk fra skuespilleren. Dette er noe som ville gå tapt hvis de var rett og slett blir ansiktet av skapningen. Noe av det vil være animert, men det meste vil komme fra Caine, Psammead vil være Michael Caine i både tale og ansiktsuttrykk.
 • I opptaket av Psammead, De Emmony beskrevet Caine ‘ s ytelse som “svært energisk” og at han var veldig begeistret for hele prosessen merke seg hvilke vitser hans barnebarn vil finne veldig morsomt. Mannskapet er også ler sammen med de ordene som kommer ut av den gummierte Psammead munnen, courtesy of Caine er dialog. De Emmony også lagt til at som “generelt minimalistisk skuespiller han virkelig dro til byen.” Produsent Anne Brogan også fortalt oss at Michael Caine “helt bebodd” Psammead.
 • Dette er ikke første gang De Emmony har jobbet med dukkene, en av hans første jobber var på ikoniske ’80-tallet politisk satire Spytter Bilde.
 • Michael Caine var det første valget til å spille Psammead så lenge De Emmony har vært festet.
 • Russell Brand er skuespillere som eksentrisk engelsk skurken Tristan; han var også den første valg. Han ble kontaktet for et par år siden, da 4 Barn, og Det var først i utvikling, og ingen andre aktører var festet. Denne rollen er spesialbygde for ham.
 • Tristan ikke vises i Jacqueline Wilson bok, men De Emmony sa de trengte en antagonist for barn i skjermen tilpasning som går utover hindringer innenfor den opprinnelige teksten. De liaised med Wilson hele tilpasningsprosessen.
 • Jacqueline Wilson også nylig skutt en cameo i filmen som en del av en av de ønsker sekvenser.
 • Fem Barn, og Det har blitt tilpasset flere ganger for skjermen, inkludert 1991 BBC TV-serier og nyere 2004-filmen med Freddie Highmore og Eddie Izzard (som Psammead).
 • De Emmony beskriver Merke resultatene som leken med mye energi, og han er veldig god på riffing på temaer og momenter, spesielt med barn. Teddie Malleson-Allen har Ros så spikret seg som en karakter, De Emmony påpekt at “hun kan spille med Russell i karakter, veldig bra.

Relatert Innhold

 • Den Beste Familien Filmer på Netflix Akkurat Nå
 • ‘Frozen 2″ Venture “Langt Ute” av Arendelle og Har Minst 4 Nye Sanger
 • Nye “Fantastiske Dyr 2′ Video som Forklarer den Store “Harry Potter” – Tilkoblinger
 • Netflix for å Gi Andy Serkis’ ‘Mowgli’ en kinopremiere Denne Måneden; Ny Trailer Sluppet
 • Første ‘Missing Link’ Traileren Avslører LAIKA ‘ s Nye Stop-Motion Film