Jude Law säger Marvel säkerhet var mer intensiv än på Fantastiska Vidunder

0
34

I denna dag och ålder av sociala medier och alla som har både en dator och en kamera med dem hela tiden, det blir svårare och svårare för filmskapare att hålla delar av deras film hemligt från allmänheten. Någon stor blockbuster oftast har locket hålls på hårt under produktion, men vissa studios är mycket mer desperat för att hålla hemligheter dolda än andra. Jude Law har i första hand erfarenhet av detta och avslöjade nyligen att säkerheten på FANTASTISKA VIDUNDER: BROTT GRINDELWALD är ingenting jämfört med vad han hade på CAPTAIN MARVEL.

Lagen var att tala med Stephen Colbert i går kväll för att främja FB, när mot slutet av intervjun blev han tillfrågad om han kunde avslöja något om den unga versionen av Albus Dumbledore (internet namn för honom, inklusive “Dumbledaddy,” “Dumbledamn,” och “Yumbledore”). Han har tystnadsplikt, tyvärr, men sade att studion hade en ganska lugn sätt och för att informera honom om att inte spilla bönorna överallt. Okej, kanske är det en blandning av lugn och skrämmande…

“Jag tror att det kan vara detta Brittisk-Amerikansk skillnad. Med Fantastiska Djur, de är som, ” Vi antar att du inte kommer att ge några hemligheter bort, och om du gör det, vi kommer att berätta att du inte vill igen. Då kan vi lugnt döda dig.”

Å andra sidan, det var hans erfarenhet av att arbeta på de senaste Marvel film, en plats där hemligheter är bevakad som den djupaste nivån av Pentagon, med människor på att hålla saker hemligt som de var i Secret Service.

“På som de skulle säga,” Mr Lag, vi är redo för dig, “och du skulle gå ut i kostym och han skulle vara som,” Put the kappa på! Sätta kappa på! Dölja! Sätta huven upp!’ Jag menar, vart man än gick. Mina barn har besökt och de sprang efter dem. ‘Underteckna NDAs! Underteckna NDAs! Vilka är dessa killar?’ Det var tajt! Skrämmande.”

Så ja, det är en varning var fler som får höra något över en kopp kaffe, medan andra är som att vara vd och med Gerard Butler skrika något på dig, medan han håller du dig trygg i fientligt territorium. Marvel säkerhet låter otroligt intensiv, och jag får helt. När filmer som AVENGERS: INFINITY KRIGET har ändelser som de gör, är det sista du vill är att vissa paparazzo komma och ta bilder av Spider-Man är askgrå lik.

Lagen upprepade på Colbert vad som har blivit det normala reaktion när han pratar om sin MARVEL roll, som är att han kan inte säga vem han spelar. Vi som en gång trodde att han var Mar-Vell, men han vägrar fortfarande att antingen bekräfta eller förneka. Kan detta vara något att Förundras vill vänta och avslöja i pr-material, eller om de ska vänta tills filmen kommer ut på att överraska oss alla. Allt vi vet är att de gjort honom sätta dolken på för en anledning, vilket är mycket mystisk faktiskt. Vänta, inte Marvel har en osynlighetsmantel?

Du kan se hela intervjun nedan:

FANTASTISKA VIDUNDER: BROTT GRINDELWALD träffar teatrar November 16, och CAPTAIN MARVEL kommer den 8 Mars 2019.