Jude Law zegt Marvel beveiliging was veel intenser dan op Fantastische Beesten

0
28

In deze tijd van sociale media en iedereen die zowel een computer en een camera bij zich hebben, wordt het steeds moeilijker en moeilijker voor filmmakers te houden van elementen van de film het geheim van het publiek. Een grote blockbuster heeft meestal de deksel bleef strak tijdens de productie, maar sommige studio ‘ s zijn veel meer wanhopig om geheimen verborgen dan anderen. Jude Law heeft de eerste hand ervaring met deze en onlangs bleek dat de beveiliging van FANTASTISCHE BEESTEN: DE MISDADEN VAN GRINDELWALD is niets in vergelijking met wat hij geconfronteerd op CAPTAIN MARVEL.

De wet sprak met Stephen Colbert, de laatste avond van het bevorderen van FB, wanneer aan het eind van het interview werd hem gevraagd of hij kon iets onthullen over de jonge versie van Albus Perkamentus (internet-namen voor hem, waaronder ‘ Dumbledaddy,” “Dumbledamn,” en “Yumbledore”). Hij gezworen tot geheimhouding, helaas, maar zei dat de studio had een vrij rustige manier over informeren hem over niet te morsen de bonen overal. Oke, misschien is het een mix van rust en angstaanjagende…

“Ik denk dat het misschien deze Brits-Amerikaanse verschil. Met Fantastische Beesten, ze zeggen: ‘We aannemen dat je niet gaat geven geen geheimen weg, en als je dat doet, gaan wij vertellen u niet te weer. Dan kunnen we rustig je dood.”

Aan de andere kant, er was zijn ervaring met het werken op de nieuwste Marvel film, een plek waar geheimen worden bewaakt, zoals de diepste niveaus van het Pentagon, met mensen op de set dingen houden onder wraps zoals ze waren in de Geheime Dienst.

“Op de set zouden ze zeggen: ‘de Heer de Wet, we zijn er klaar voor,’ en je zou een stap in je pak en hij zou graag, ‘Zet de mantel op! Plaats de mantel op! Verbergen! Zet de kap omhoog!’ Ik bedoel, overal waar je ging. Mijn kinderen bezocht de set en ze liepen achter hen. ‘Teken de NDAs! Teken de NDAs! Wie zijn deze jongens?’ Het was strak! Eng.”

Dus ja, een waarschuwing was meer graag wordt verteld iets over een kopje koffie, terwijl de andere is zoals van de president en met Gerard Butler roepen iets op je af terwijl hij houdt je veilig in vijandig gebied. Marvel veiligheid klinkt ongelooflijk intens, en ik helemaal krijgen. Bij films als the AVENGERS: INFINITY OORLOG hebben eindes als ze dat doen, het laatste wat je wilt is voor sommige paparazzo die de en het nemen van foto ‘s van Spider-Man’ s grauwe lijk.

Wet herhaalde op Colbert wat is uitgegroeid tot de normale reactie wanneer hij vertelt over zijn MARVEL rol, en dat is dat hij niet kan zeggen wie hij speelt. We dacht dat hij was Mar-Vell, maar hij nog steeds weigert te bevestigen of te ontkennen. Dit kan iets Marvel wil om te wachten en te zien in promotiemateriaal, of ze zal wachten tot de film uit komt om ons te verrassen. Alles wat we weten is ze maakte hem de mantel op voor een reden, en dat is zeer mysterieuze inderdaad. Wacht, heeft Marvel een onzichtbaarheidsmantel?

U kunt kijken naar het volledige interview hieronder:

FANTASTISCHE BEESTEN: DE MISDADEN VAN GRINDELWALD hits theaters November 16, en CAPTAIN MARVEL komt 8 Maart 2019.