Misdaden van Grindelwald mimi duiken in Jude Law is Perkamentus

0
30

In net iets meer dan een week, is het tijd om terug te keren naar de Wizarding World weer met FANTASTISCHE BEESTEN: DE MISDADEN VAN GRINDELWALD, en, te oordelen naar de reacties op een recente fan-screening van het vervolg, we moeten voor heel de behandeling. Naast een inhaalslag met Newt Scamander (Eddie Redmayne), Tina (Katherine Waterston), Queenie (Alison Sudol), Jacob (Dan Fogler), Geloof (Ezra Miller), en Grindelwald (Johnny Depp), het vervolg zal brengen, samen met een verse batch van tekens, maar één van hen is iemand die werden we zeer vertrouwd met in de HARRY POTTER-reeks, Albus Dumbledore (Jude Law). MISDADEN VAN GRINDELWALD zal presenteren ons met een veel jongere versie van Perkamentus, en Warner Bros. hebben vrijgegeven een mimi die dieper in op hoe zijn karakter verbindt aan deze nieuwe wereld.

GERELATEERD: Jude Law zegt Marvel beveiliging was veel intenser dan op Fantastische Beesten

De officiële synopsis voor FANTASTISCHE BEESTEN: DE MISDADEN VAN GRINDELWALD:

Aan het einde van de eerste film, de machtige, Duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Johnny Depp) werd gevangen door MACUSA (Magische Congres van de Verenigde Staten van Amerika), met behulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne). Maar, het maken van goede op zijn bedreiging, Grindelwald ontsnapt aan het gezag heeft over het verzamelen van volgers, de meeste nietsvermoedende van zijn ware agenda: te zorgen voor zuiver-bloed wizards tot heerschappij over alle niet-magische wezens. In een poging om het dwarsbomen van de plannen van Grindelwald, Albus Dumbledore (Jude Law) werft zijn voormalige student Newt Scamander, die ermee instemt om te helpen, zich niet bewust van de gevaren die voor ons liggen. De lijnen zijn getekend als liefde en trouw zijn getest, zelfs onder de meest vrienden en familie, in een steeds meer verdeeld toverwereld.

FANTASTISCHE BEESTEN: DE MISDADEN VAN GRINDELWALD zal bioscopen te zien op 16 November 2018.