Taron Egerton bekräftar att han inte kommer tillbaka för nästa Kingsman film

0
36

Efter att ha spelat Gary “Eggsy” Unwin i både KINGSMAN: SECRET SERVICE och KINGSMAN: DEN GYLLENE CIRKELN, det verkar som Taron Egerton inte kommer att återvända för nästa KINGSMAN film, men det är inte precis en stor överraskning. Mer om det senare. Skådespelaren talade nyligen med Yahoo Filmer STORBRITANNIEN, medan främja den kommande ROBIN HOOD-film, där han bekräftade nyheter.

Jag vet inte hur hot off the press det är, och jag tror att jag har rätt att säga det, men jag är inte i nästa Kingsman film. Det betyder inte att jag inte kommer att vara i Kingsman någonsin igen. Jag var med Matthew [Vaughn] så lite som ett par dagar sedan, vi är fortfarande väldigt mycket i affärer tillsammans, men hans nästa resa i världen inte engagera mig.

Varför är detta inte en stor överraskning? Tja, om du minns, det har redan meddelat att nästa KINGSMAN film på skiffer kommer inte att ändras i dag, men det kommer i stället att utforska spion organisation i början av 1900-talet. KINGSMAN: DET STORA SPELET sägs centrum kring en tonåring som heter Conrad, som vill slåss i första Världskriget, liksom en vuxen karaktär ryktas vara spelad av Ralph Fiennes. Trots att de inte förekommer i filmen, Taron Egerton vet lite om handlingen tack för att chatta med regissören Matthew Vaughn och är ganska imponerad. “Hans idé om den nya är otroligt spännande,” Egerton sagt. “Jag är ledsen att jag inte kommer vara på att resa med honom men det är inte det sista ni sett av Eggsy.” Följande KINGSMAN: BRA SPEL, kan vi nog förvänta Taron Egerton att återvända för KINGSMAN 3, som Vaughn har sagt att “slutsatsen av Harry Hart-Eggsy relation.

RELATERAT: Matthew Vaughn återgår till direkt nästa Kingsman för November 2019 release

Taron Egerton nästa film, ROBIN HOOD, kommer att drabba biografer den 21 November, med KINGSMAN: BRA SPEL för en 9 November 2019 release.