Taron Egerton bevestigt dat hij niet terug voor de volgende Kingsman film

0
31

Na het spelen van Gary “Eggsy” Unwin in beide KINGSMAN: DE GEHEIME DIENST en KINGSMAN: DE GOLDEN CIRCLE, het lijkt erop dat Taron Egerton niet terug te keren voor de volgende KINGSMAN film, maar dat is niet echt een grote verrassing. Daarover later meer. De acteur sprak onlangs met Yahoo Films VERZENDING en het bevorderen van de komende ROBIN HOOD film waar hij bevestigde het nieuws.

Ik weet niet hoe het heet van de pers is dit, en ik denk dat ik mag zeggen, maar ik ben niet in de volgende Kingsman film. Dat betekent niet dat ik niet in Kingsman ooit weer. Ik was met Matthew [Vaughn] zo weinig als een paar dagen geleden, zijn we nog steeds heel veel zaken met elkaar, maar voor zijn volgende reis in die wereld geen sprake is van mij.

Waarom is dit geen grote verrassing? Nou, als je te herinneren, het is al aangekondigd dat de volgende KINGSMAN film op de slate niet zal worden ingesteld in het heden, maar zal in plaats van het verkennen van de spionage-organisatie in de vroege jaren 1900. KINGSMAN: HET GROTE SPEL wordt gezegd dat het centrum rond een tiener met de naam Conrad, die wil om te vechten in de eerste Wereldoorlog, evenals een volwassen karakter geruchten worden gespeeld door Ralph Fiennes. Ondanks het niet verschijnen in de film, Taron Egerton weet een beetje over de plot dankzij chatten met regisseur Matthew Vaughn en is erg onder de indruk. “Zijn idee voor de nieuwe is ongelooflijk spannend,” Egerton zei. “Ik ben verdrietig dat ik niet op die reis met hem, maar het is niet de laatste die je hebt gezien van Eggsy.” Volgende KINGSMAN: HET GROTE SPEL, kunnen we wel verwachten Taron Egerton om terug te keren voor KINGSMAN 3, die Vaughn heeft gezegd zal worden “, is de conclusie van de Harry Hart-Eggsy relatie.

GERELATEERD: Matthew Vaughn keert terug naar de direct volgende Kingsman voor een November release 2019

Taron Egerton ‘ s volgende film, ROBIN HOOD, zal bioscopen te zien op November 21st, met KINGSMAN: HET GROTE SPEL voor een 9 November 2019 release.