Viggo Mortensen biedt advies voor Jonge Aragorn in Amazon ‘ s LOTR serie

0
31

Viggo Mortensen is Aragorn is al ondergegaan, als een van de grootste filmische helden van alle tijden, het mengen van zijn sluwe vaardigheden als een krijger met een stevige-doch-klaar dispositie en een overvloed van genade, alle met een beetje humor doorspekt. Mortensen was het tot de taak van het brengen van een dergelijke erkend letterlijk held naar het grote scherm, en nu het personage zo populair is geworden in de jaren dat Amazon zal worden gericht een hele dure serie op hem.

Dat betekent dat wie krijgt de rol als de jonge Aragorn zal nog meer druk vooruit te gaan om het goed te krijgen, en ze zullen zeker moet een beetje van het advies van de man die er eerder geweest. Mortensen sprak met Collider in promotie voor de nieuwe film van de GROENE BOEK en werd gevraagd over wat voor advies zou hij geven wie geluk om het zwaard hanteren.

Zoals te verwachten, zijn salie, een wijs advies is vrij eenvoudig en vertelt de toekomst acteur te houden aan het bron-materiaal van J. R. R. Tolkien.

“Ik zou zeggen, niet alleen het boek gelezen, u weet zeer goed, dat grote boek van Lord of the Rings, maar je kon het lezen van enkele van de Scandinavische sagen. Je krijgt er aanwijzingen waar Tolkien kreeg zijn informatie. Als Sigurd de drakendoder, en de Volsunga saga. Lees.

Hij volgt dat door te zeggen te kijken naar de films van legendarische Japanse regisseur Akira Kurosawa (SEVEN SAMURAI, YOJIMBO, SANJURO). Dit advies komt van Mortensen de eigen ervaring van de LORD of THE RINGS serie, als hij was eigenlijk een last-minute vervanging voor acteur Stuart Townsend, die had zijn opleiding en oefenen met de crew voor een bepaalde tijd voordat het drop-out. Mortensen herinnert aan het feit dat zeer weinig tijd voor het doen van zijn onderzoek en het verkennen van het karakter, en hij gebruikt die tijd om te lezen LOTR en putten uit de verhalen die hij las in zijn jeugd.

“Heer van de Ringen was een geval waar ik vervangen acteur en ze waren al aan het filmen – niet alleen filmen, maar ze zijn aan het repeteren voor maanden en het leren van al deze vaardigheden die ze moest hebben voor die films – taal, de uitvinder van de Elven, en zwaardvechten en paardrijden, al die dingen. En ik was een beetje boos omdat ik zei ja en ik ben op het vliegtuig, op deze 13 uur in het vliegtuig op de vlucht, en ik ben op zoek naar het boek, die had ik nog nooit gelezen. Maar als ik naar keek, ik had zoiets van ‘Nou, er is iets.’ Er is altijd iets dat je kan tekenen. Ik had gelezen of te lezen voor als een kind, verhalen over Vikingen en de Scandinavische sagen en dat soort dingen, en er was iets dat vertrouwd was, maar het was nog steeds – u weet wel, gelukkig toen ik begon dat te doen schieten was het fysieke spul, geen dialoog. Dus het was als een zwaard vechten, dus ik kon mijn voeten nat voor ik eigenlijk moest beginnen te spreken. Het is niet ideaal, maar het leek mijn zoon was echt in me te doen, en hij was 11 op het moment, en dat soort duwde me over de rand te zeggen, ‘Ja, oké.’ En natuurlijk ben ik blij dat ik het heb gedaan. Het opende veel deuren voor me, en we hadden veel plezier met het maken van de drie films. Maar het is niet ideaal. Soms heb ik zei nee want ik ga niet in staat om recht te doen.”

Wie krijgt de baan beter acht dit advies, zoals Amazon heeft hoge verwachtingen voor deze serie al. Niet alleen de show heeft een enorme productie begroting in de honderden miljoenen (op de top van het bedrag dat zij betaald voor het beveiligen van de rechten), maar ze hebben zich al verzekerd van de show voor een vijf-seizoen draaien. Maar Peter Jackson zal niet worden betrokken in de show, STAR TREK 4 schrijvers JD Payne en Patrick McKay zijn ingelijfd bij het schrijven van de serie.

Het GROENE BOEK is in de theaters 16 November.