‘Watchmen’: Jeremy Irons å Spille et Kjent Ansikt i HBO-Tilpasning

0
18

Watchmen er på vei til å bli en fascinerende dyret. Det er ikke en rett tilpasning av den klassiske grafisk roman, men snarere en videreføring og “remix” av sorterer. Med det i tankene, /Film rapporterer at Jeremy Irons spiller en eldre Adrian Veidt, aka Ozymandias.

For de som trenger en oppfriskning på tegneserien, Ozymandias er den “smarteste mann i verden”, som var en del av den andre generasjonen av Minutemen, en gruppe superhelter. Når gruppen oppløst, Veidt dannet et vellykket selskap, men i hemmelighet begynte å jobbe på et prosjekt for å lage en illusjon av en invasjon. Dette falske invasjon virkelig drepte millioner av mennesker i New York City som Veidt beregnet, med større mål på trekke US tilbake fra randen av kjernefysisk krig ved å skape en samlende fienden verden kunne rally mot. Andre superhelter som overlevde som Nite Owl og Silk Spectre, ble tvunget til å holde hemmelig av hva som egentlig skjedde i for å opprettholde fred i verden. Men Rorschach, som døde heller enn å leve med løgnen, sendte sin journal som inneholder sannheten til en tabloid i håp om at de ville rapportere sannheten.

Bilde via Warner Bros.

HBO-serien vil pickup år senere, men detaljer om hvordan Ozymandias faktorer som blir holdt under wraps. /Film notater som setter bildene viser avisoverskrifter som tyder på Veidt hadde nylig døde når showet starter, så enten er han forfalsket sin død eller Strykejern’ scener vil være flashbacks. Uansett, det er ikke så overraskende at de landet en Oscar-vinnende skuespilleren til å spille en så viktig karakter, og jeg er spent på å se hvordan Ozymandias faktorer i større tomt i serien.

I tillegg, /Film rapporter som Jean Smart “er å spille en FBI-agent som har fått i oppgave å spore opp hevnere, noe som gir mening i en verden der superhelter har blitt forbudt,” men hva er nysgjerrig er det tegnet navn: Agent Blake. Du husker kanskje at Komikeren egentlige navn er Edward Blake, som betyr at det er sannsynlig at en tilkobling av noe slag mellom to tegn.

Watchmen premiere på HBO i 2019, og også stjernene Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jakob Ming-Trent, og Yahya Abdul-Mateen II.

Relatert Innhold

  • “The Ballad of Buster Scruggs’ Vurdering: Noe å Gjøre med Død
  • Den Beste Horror-Filmer på Netflix Akkurat Nå
  • Joe Russo Tilbyr en Oppdatering på “Avengers 4′; Sier den Aktuelle Cut Er 3 Timer Lang
  • Første “UglyDolls’ Traileren Avslører en Sydd Sammen Sing-Along Tilpasning
  • Den Beste Familien Filmer på Netflix Akkurat Nå