Nokia 8.1 India Lansering Ventes som HMD Global Reschedules Hendelse desember 10

0
28

Nokia 8.1, som var tidligere forventes å bli offentliggjort i India i desember 6, vil nå trolig gjøre en opptreden på desember 10. HMD Global har sendt ut revidert inviterer til et arrangement senere denne måneden annonserte endring av datoer. Siden invitasjonen ble sendt siste, HMD Global har offisielt lansert Nokia 7.1 i India, noe som betyr at de som ennå annonserte Nokia 8.1 er sannsynlig å være stjernen i India lanseringen 10. desember.

Tidligere denne uken, HMD Global sendt ut invitasjoner til en event i New Delhi i desember 6. Men det var ingen offisiell ord fra selskapet, er det i stor grad var forventet at arrangementet vil se Nokia 8.1 og Nokia 7.1 avduket for det Indiske markedet. Men på fredag, HMD annonsert India lanseringen av Nokia 7.1 via en pressemelding.

Nokia 8.1, selvfølgelig, er den som ennå uanmeldte telefonen, oppfølgeren til fjorårets Nokia-8. Telefonen er ventet å bli annonsert, muligens sammen med den økonomiske Nokia 2.1 Pluss, med en liten sjanse for at den sterkt etterlengtede Nokia 9 kan også gjøre en opptreden.

Nokia 8.1 pris i India og spesifikasjoner

I henhold til tidligere rapporter, Nokia 8.1 pris i India kan settes til Rs. 23,999 i India.

Nokia 8.1 sies å være global-varianten av Nokia X7, slik at deres spesifikasjoner skal stemme overens. Det ville bety at Nokia 8.1 er forventet å kjøre lager en versjon av Android Kaken ut-av-boksen. Det vil idretten en 6.18-tommers full-HD+ – skjerm med en 18.7:9-sideforhold og 2,5 L buet glass. Håndsettet vil bli drevet av en octa-core Qualcomm Snapdragon 710 SoC, sammen med 4GB/ 6 gb LPDDR4X RAM og 64 gb/ 128 GB innebygd lagringsplass. Lagring på Nokia 8.1 kan være utvides via microSD-kort (opptil 400GB).

I form av optikk, Nokia 8.1 er forventet å bruke en dual bak kamera oppsett med en primær 12-megapiksel sensor og en sekundær 13-megapiksel sensor. På forsiden, håndsettet vil bære en 20-megapiksel selfie kamera med f/2.0 blenderåpning og fast fokus. Det vil mest sannsynlig være en 3500 mAh batteri under panseret av Nokia 8.1, med støtte for 18W rask lading.

Nokia 7.1 pris i India og spesifikasjoner

På fredag, HMD avslørt Nokia 7.1 pris i India blir satt på Rs. 19,999 for sin 4GB RAM/ 64 GB innebygd lagringsplass variant, og telefonen vil gå på salg i landet fra 7 desember.

Dual-SIM (Nano) Nokia 7.1 kjører Android Oreo, basert på Android-Ett program, med en oppdatering til Android 9.0 Pie som kommer over-the-air for kjøpere i India. Det idrett en 5.84-tommers full-HD+ (1080×2280 punkter) PureDisplay panel med en 19:9-sideforhold, HDR10 støtte, og Corning Gorilla Glass 3-beskyttelse. Fjernkontrollen drives av en Qualcomm Snapdragon 636 SoC, sammen med 4 gb RAM.

I form av optikk, Nokia 7.1 bærer en loddrett linje par dual bak kamera oppsett som består av en 12-megapiksel primær-sensor, med autofokus og f/1.8 blender, og et 5-megapiksel sekundær-sensor med fast fokus og f/2.4 blenderåpning. Selskapet er også touting to-fasedeteksjon og Zeiss-optikk for det bakre kameraet oppsett, bortsett fra EIS. På fronten, håndsett idrett en 8-megapiksel fast fokus sensor med f/2.0 blenderåpning og 84-graders synsfelt. Det er 64 GB innebygd lagringsplass, som kan utvides via microSD-kort (opptil 400GB).

Tilkoblingsmuligheter på Nokia 7.1 inkluderer 4G LTE, Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth v5.0, GPS/ A-GPS, GLONASS, NFC, USB Type-C, og en 3,5 mm hodetelefonutgang. Sensorer ombord smarttelefonen inkluderer akselerometer, lyssensor, elektronisk kompass, gyro, nærhet sensor, og bakmonterte fingeravtrykk-sensor. Dimensjoner er 149.7×71.19×7.99mm og vekt er 159 gram. Det er en 3,060 mAh ikke-utskiftbart batteri under panseret med 18W rask lading, leverer 50 prosent avgift i 30 minutter.