Nokia 8.1 Indien Lansering Väntas som HMD Globala Reschedules Händelse till 10 December

0
34

Nokia 8.1, som tidigare förväntas att lanseras i Indien den 6 December, kommer nu sannolikt att göra ett framträdande den 10 December. HMD Global har skickat ut reviderade inbjuder till en händelse senare denna månad meddelar ändring av datum. Eftersom bjuda in senast skickade, HMD Global har officiellt lanserade Nokia 7.1 i Indien, vilket innebär ännu ej meddelade Nokia 8.1 sannolikt kommer att vara stjärnan i Indien evenemanget den 10 December.

Tidigare denna vecka, HMD Globala skickat ut inbjudningar till ett evenemang i New Delhi den 6 December. Men det var inget officiellt ord från bolaget, det var till stor del förväntas att händelsen kommer att se Nokia 8.1 och Nokia 7.1 presenterade för den Indiska marknaden. Men på fredag, HMD meddelade Indien lanseringen av Nokia 7.1 via ett pressmeddelande.

Nokia 8.1, naturligtvis, är de som ännu oanmälda telefon, efterföljaren till förra årets Nokia 8. Telefonen väntas offentliggöras i — möjligen vid sidan av budgeten Nokia 2.1 Plus, med en liten chans att den hett efterlängtade Nokia 9 kan också göra ett framträdande.

Nokia 8.1 pris i Indien och specifikationer

Enligt tidigare rapporter, Nokia 8.1 pris i Indien kan ställas in på Rs. 23,999 i Indien.

Nokia 8.1 sägs vara global variant av Nokia X7, så deras specifikationer bör match. Det skulle betyda att Nokia 8.1 förväntas att köra en stock version av Android Paj out-of-the-box. Det kommer att idrotten en 6.18-tums full-HD+ – skärm med en 18.7:9 aspect ratio och 2,5 D-böjda glas. Telefonen kommer att vara som drivs av en octa-core Qualcomm Snapdragon 710 SoC, parat med 4GB/ 6GB LPDDR4X RAM och 64 gb/ 128 gb inbyggd lagring. Lagring på Nokia 8.1 kan utökas via microSD-kort (upp till 400 gb).

I fråga om optik, Nokia 8.1 förväntas sport en dual bakre kamerans inställningar med en primär 12-megapixel sensor och en sekundär 13-megapixel-sensor. På framsidan, telefonen kommer att ha ett 20-megapixel selfie kamera med f/2.0 bländare och fast fokus. Det kommer sannolikt att bli en 3500 mAh batteri under huven på Nokia 8.1, med stöd för 18W snabb laddning.

Nokia 7.1 pris i Indien och specifikationer

På fredag, HMD visade Nokia 7.1 pris i Indien är inställd på Rs. 19,999 för sin 4GB RAM/ 64GB inbyggt lagringsutrymme variant, och telefonen kommer att börja säljas i landet från 7 December.

Dual-SIM (Nano) Nokia 7.1 kör Android Oreo, baserad på Android Ett program, med en uppdatering till Android 9.0 Paj som anländer over-the-air för köpare i Indien. Den har en 5.84-tums full-HD+ (1080×2280 pixlar) PureDisplay panel med en 19:9 aspect ratio, HDR10 stöd, och Corning Gorilla Glass 3 skydd. Handenheten drivs av en Qualcomm Snapdragon 636 SoC, parad med 4 gb RAM-minne.

I fråga om optik, Nokia 7.1 bär ett lodrätt par med dubbla bakre kamera installation som består av en 12-megapixels primary-sensor med autofokus och f/1,8-bländare, och en 5-megapixel sekundära sensor med fast fokus och f/2.4 bländare. Företaget är också försöker pracka på två-fasdetektering och Zeiss-optik för den bakre kameran, setup, bortsett från EIS. På framsidan av telefonen sport en 8-megapixel med fast fokus sensor med f/2.0 bländare och 84-graders field-of-view. Det är 64GB inbyggt lagringsutrymme och kan utökas via microSD-kort (upp till 400 gb).

Anslutningsmöjligheter på Nokia 7.1 inkluderar 4G LTE, Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth v5.0, GPS/ A-GPS, GLONASS, NFC, USB, Typ C, och en 3,5 mm hörlursuttag. Sensorer ombord smartphone inkluderar accelerometer, sensor för omgivande ljus, elektronisk kompass, gyroskop, närhet sensor, och en bak-monterad fingeravtrycksläsare. Måtten är 149.7×71.19×7.99 mm och vikten är 159 gram. Det är en 3,060 mAh icke-utbytbart batteri under huven med 18W snabb laddning, leverera 50 procent laddning på 30 minuter.