Bekijk: Jason Momoa Is een Hardcore NBC Pagina in Grappige ‘SNL’ Promo

0
57

Verder met de erfenis van de grote, intimiderende mannelijke acteurs die bewijzen hebben ze een deining gevoel voor humor, Jason Momoa‘s SNL promo is een stomme genot. De Aquaman sterren hosts SNL dit weekend, en in de promo voor de show, dat hij gezien wordt aangeworven te worden voor een tijdelijke NBC pagina en beantwoord de telefoon. Zijn eerste telefoongesprek van de spurs hem in de hilarische actie, kolossale rond met de intensiteit van een actiefilm, dan is bewegen in een gladde spy dans te verplaatsen onopgemerkt door laserstralen. Maar het is Momoa de levering van de pointe dat is mij volkomen overtuigd, kon hij het geheim komische koteletten van andere “stoere mannen” – actie helden als Chris Hemsworth en Jason Statham.

Terwijl Momoa heeft een indrukwekkend cv bevat het Spel der Tronen en Justice League, hij heeft niet echt was, dat veel van een kans om het los te maken. Dat kan veranderen met Aquaman, die lijkt meer humoristisch van toon dan Batman v Superman of Man van Staal, en ik ben nog meer opgewonden om te controleren Momoa aflevering van SNL nu.

Check out de Jason Momoa SNL promo hieronder, gevolgd door een ronduit stomende video Momoa gedeelde van hem douchen in 30 Rock. Ja, u leest het goed.

Bekijk dit bericht op Instagram

SNL Dag 2 @nbcsnl nat Voldoen aan de cast #showmyaloha #hawaiianstyle #bango #hhrreejjehhhhh Aloha j

Een post gedeeld door Jason Momoa (@prideofgypsies) op 4 Dec, 2018 om 9:34pm PST

Gerelateerde Inhoud

  • ‘Game of Thrones’ Seizoen 8 Teaser Ziet Ice Vergadering Vuur
  • ‘Gek Rijke Aziaten’ Sequels Zal de Film ” Back-to-Back, Waarschijnlijk in 2020
  • Paramount CCXP Paneel Imponeert met Nieuwe Beelden van de ‘Hommel’ en ‘Rocketman’
  • ‘Arrow’ s Stephen Amell op “Elseworlds” Channeling en Zijn Innerlijke Barry Allen
  • Nieuwe ‘Bumblebee’ Clip en Mimi: Voldoen aan de Triple-Wisselaars