Bekijk: Tom Hardy Gaat Volledig Tom Hardy in de Exclusieve Achter-de-Schermen ‘Venom’ Clip

0
48

Tom Hardy is een van de beste acteurs van zijn generatie, dus wanneer hij ondertekend op te spelen Eddie Brock in Sony ‘ s Venom we wisten allemaal dat het was iets te enthousiast over. Maar de vreugde van Hardy ‘ s voorstellingen is dat je nooit volledig kunt je voorstellen hoe hard de acteur gaat schommel voor de hekken, zelfs als je denkt dat je er klaar voor bent. En hoo jongen, Hardy zwaaide voor die hekken in het Gif, het leveren van een ronduit waanzinnig optreden als een man overgenomen door een buitenaardse vijand — oh, en de vijand ook.

Natuurlijk, elk achter-de-schermen beelden van die prestaties gaat om iets van een gem en vandaag hebben we een exclusieve sneak peek van een deel van de bonus content die je op kunt verheugen op de komende Blu-ray release. Neem een kijkje in het proces van het ontwerpen van een Gif voor het scherm, en hoe zij brachten hem tot leven op de set en in de post, waaronder enkele prachtige fysieke werk van Hardy. De naleving van een kunstenaar aan het werk.

Geregisseerd door Ruben Flesicher, Venom ook de hoofdrollen Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze, en Scott Reid. De film komt op Digitale 12./11 en 4K Blu-ray-en DVD-12/18. Bekijk onze exclusieve clip hieronder, gevolgd door meer Blu-ray details.

Bonus Materiaal, Zijn:

 • Venom-Modus: Wanneer u deze modus zal de film gaan informatieve pop-ups gedurende de film aan inzicht bieden in de film relatie tot de strips, en te openbaren verborgen verwijzingen die zelfs de meest doorgewinterde Gif-fan mag gemist hebben!
 • Deleted & Extended Scenes: Deze verwijderde en verlengde scènes geven de fans nog meer van het Gif actie hield ze in de theaters!
  • De rit naar het Ziekenhuis – Eddie en Venom maak een ritje naar het ziekenhuis.
  • Auto Alarm – Laten we gewoon zeggen dat het Gif niet gek van auto alarmen.
  • San Quentin – Uitgebreide post-credits scène in San Quentin.
 • Van Vijand tot het Scherm: Een mini-documentaire over de geschiedenis van de Gif in strips en zijn reis naar het grote scherm. Interviews met Avi Arad, Matt Tolmach, Ruben Fleischer, Oliver Scholl, en de Directeur en Komische Fanboy Kevin Smith.
 • De Dodelijke Protector in Actie: Ga achter de schermen met de productie van de bemanning en leer de geheimen achter de geweldige Motor stunts, draad stunts, en drones.
 • Venom Visie: Een kijk op hoe Ruben Fleischer kwam aan het project verzameld zijn team, en gemaakt van het Gif van een werkelijkheid. Maakt gebruik van interviews van de cast, de crew en producenten als Fleischer zelf.
 • Het ontwerpen van Venom: het Ontwerpen en maken van Gif betekende een enorme uitdaging voor VFX artists; volg de geweldige reis.
 • Af Geheimen: Knipperen en je hebt gemist! Geniet van de verborgen verwijzingen in de film.
 • 8 Scènes Selecteren Pre-Vis-sequenties: Zie de progressie van de visuele effecten, storyboards en de strijd chorography vergeleken met de afgewerkte film.
 • “Venom” van Eminem – Muziek-Video
 • “Zonnebloem” per Post Malone, Swae Lee (Van Spider-Man: In de Spider-Vers)
 • Spider-Man: In de Spider-Vers Sneak Peek: Ondertussen in een ander universum…

4K Ultra HD™ Bevat:

 • Film gepresenteerd met Dolby Visie een hoog dynamisch bereik en Dolby Atmos geluid
 • Ook bevat de film en speciale functies op de bijgeleverde high-definition Blu-ray

Gerelateerde Inhoud

 • ‘Gek Rijke Aziaten’ Sequels Zal de Film ” Back-to-Back, Waarschijnlijk in 2020
 • Paramount CCXP Paneel Imponeert met Nieuwe Beelden van de ‘Hommel’ en ‘Rocketman’
 • Nieuwe ‘Bumblebee’ Clip en Mimi: Voldoen aan de Triple-Wisselaars
 • Exclusief: Nieuwkomer Kiera Allen Cast Tegenover Sarah Paulson in de Thriller ‘Uitvoeren’
 • ‘Aquaman’ Vervolg Al in de Vroege Ontwikkeling