Jordan Vogt-Roberts Brengt Battle Royale tot Leven in Live-Action ‘PUBG’ Trailer

0
31

Zoals blijkt uit het feit dat er geen grote video game-adaptaties bestaan, het vertalen van de game-ervaring naar een narratieve film is een ongelooflijk moeilijke taak. Filmmaker Jordan Vogt-Roberts is erop gericht om dat te veranderen, en hij heeft een behoorlijk grote stap voorwaarts in de PS4 trailer voor PlayerUnknown de Slagvelden, ook wel bekend als PUBG. De online multiplayer battle royale game werd eerst uitgebracht in December jl. op Microsoft Windows en Xbox, maar nu PUBG is het raken van de PlayStation 4 morgen.

In afwachting van de release, Vogt-Roberts werd ingeschakeld om het maken van een nieuwe trailer. Dus de Kong: Skull Island filmmaker gebracht in acteurs/vrienden Jason Mitchell en Nick Robinson om te schitteren in deze actie-verpakt en razend spannende nieuwe trailer. Het is zeker niet een traditionele korte film, maar het is niet helemaal een video game. Een of andere manier overbrugt die kloof met puntige nog overdreven voorstellingen en een aantal indrukwekkende actie fotografie, waardoor het idee van battle royale gameplay om het leven in de levendige mode.

Het is indrukwekkend, en maakt me wilt zien Vogt-Roberts’ Metal Gear Solid film nog meer. Check out de PUBG Playstation 4 trailer hieronder. De film zal beschikbaar zijn op de console op 7 December.

Gerelateerde Inhoud

  • ‘Game of Thrones’ Seizoen 8 Teaser Ziet Ice Vergadering Vuur
  • Exclusieve ‘Pledge’ Trailer Heeft de Broederschap Ontgroeningen van de Hel
  • Nieuwe ‘Dragon Ball Super: Broly’ Trailer Onthult een Verrassende Fusion Karakter
  • ‘Alle Waar Is’ Trailer: Kenneth Branagh Verplaatst van de leiding van Shakespeare tot het Spelen van Shakespeare
  • Exclusieve ‘De Impasse op Mus Creek’ Trailer Onthult de Pulse-Bonzen Indie Thriller