Jordan Vogt-Roberts Bringer Kampen til Liv i Live-Action ‘PUBG’ Tilhenger

0
52

Som dokumentert av det faktum at ingen store videospill tilpasninger eksisterer, å oversette spillopplevelse til et narrativ film er en utrolig tøff oppgave. Filmskaper Jordan Vogt-Roberts har som mål å endre det, og han har tatt en ganske betydelig skritt fremover i PS4 trailer for PlayerUnknown er Slagmarker, også kjent som PUBG. Online multiplayer battle royale spillet ble først utgitt i desember i fjor på Microsoft Windows og Xbox, men nå PUBG er å treffe PlayStation 4 i morgen.

I påvente av at utgivelsen, Vogt-Roberts ble vervet til å opprette en ny trailer. Så Kong: Skull Island filmskaper brakt i skuespillere/venner Jason Mitchell og Nick Robinson til star i denne action-pakket og vilt spennende ny trailer. Det er definitivt ikke en tradisjonell kort film, men det er ikke akkurat et spill heller. Det er noe broer at gapet med spisse ennå overdrevne forestillinger og noen imponerende action-fotografering, å bringe ideen om battle royale gameplay til liv i levende mote.

Det er imponerende, og bare gir meg lyst til å se Vogt-Roberts’ Metal Gear Solid film enda flere. Sjekk ut PUBG Playstation 4 traileren nedenfor. Filmen vil være tilgjengelig på at konsollen 7. desember.

Relatert Innhold

  • ‘Game of Thrones’ Sesong 8 Teaser Ser Is-Møte Brann
  • Eksklusive “Pledge” Trailer Har Brorskap Trakkasering fra Helvete
  • Nye ‘Dragon Ball Super: Broly’ Traileren Avslører en Overraskende Fusion Karakter
  • “Alt Er Sant’ Trailer: Kenneth Branagh Beveger seg fra å Lede Shakespeare til å Spille Shakespeare
  • Eksklusiv “Standoff på Sparrow Creek’ Traileren Avslører hjertebankende Indie-Thriller