Jordan Vogt-Roberts Ger Battle Royale till Liv i Live-Action ‘PUBG’ Trailer

0
67

Som framgår av det faktum att ingen stor tv-spel anpassningar som finns, att översätta den spelupplevelse till en berättande film är en oerhört tuff uppgift. Filmaren Jordan Vogt-Roberts syftar till att ändra på det, och han har tagit ett ganska stort steg framåt i PS4 trailer för PlayerUnknown är Krigszonen, även känd som PUBG. Online multiplayer battle royale spelet först släpptes i December förra året på Microsoft Windows och Xbox, men nu PUBG slår PlayStation 4 i morgon.

I väntan på att släppa, Vogt-Roberts har anlitats för att skapa en ny trailer. Så Kong Skull Island filmare tog på aktörer/vänner Jason Mitchell och Nick Robinson till stjärnan i den här actionfyllda och mycket spännande ny trailer. Det är definitivt inte en traditionell kort film, men det är inte precis ett spel heller. Det på något sätt broar lucka med spetsiga ännu överdrivna föreställningar och några imponerande action-fotografering, att föra idén av battle royale spelet till liv i en levande mode.

Det är imponerande, och bara gör att jag vill se Vogt-Roberts” Metal Gear Solid – film ännu mer. Kolla in PUBG Playstation 4 trailer nedan. Filmen kommer att finnas tillgänglig på den konsolen på 7: e December.

Relaterat Innehåll

  • “Game of Thrones” Säsong 8 Teaser Ser Isen Möte i Eld
  • Exklusiva ‘Löfte’ Trailer Har Broderskap Nollning från Helvetet
  • Nya Dragon Ball Super: Broly’ Trailern Avslöjar en Överraskande Fusion Tecken
  • “Allt Är Sant” Trailer: Kenneth Branagh Rör sig från att Styra Shakespeare för att Spela Shakespeare
  • Exklusiva “Dödläge på Sparrow Creek’ Trailer Visar Puls-Stryk Indie Thriller