Se Fred Savage Avhøre Deadpool i en Ny “Once Upon a Deadpool’ Promo

0
57

Hvis du har noen spørsmål som går inn i en Gang Deadpool, denne Q&A-video for deg. Ryan Reynolds og en kidnappet Fred Savage square off i denne PG-13-versjon av Deadpool 2 fra forfattere Reynolds, Rhett Reese, og Paul Wernick. Denne nye promo videoen er, men et glimt av 20 nye minutter med opptak skudd for utforming historie. Og hvis det er noen indikasjon, fans bør være i for en skikkelig godbit når dette kuttet av filmen ruller inn teatre senere denne måneden.

Også skuespiller Josh Brolin, Zazie Rødbeter, og Julian Dennison , en Gang i Deadpool åpner på 12. desember og vil bare kjøre gjennom Julaften. Og husk at for hver billett som selges, $1 vil bli donert til veldedighet F–ck Kreft, som blir nytt navn “Fudge Kreft” ved anvendelsen av denne PG-13 utgivelsen.

Sjekk ut den Brutale Q&A nedenfor:

Savage Faq #OnceUponADeadpool pic.twitter.com/kmCkGE5Jym

— 20th Century Fox (@20thcenturyfox) desember 6, 2018

Her er den offisielle synopsis for en Gang Deadpool:

På desember 12, Deadpool 2 er tilbake på kino med null F er gitt.

 

For å sparke i ferien publikum i nesten alle aldre vil snart være i stand til å nyte Merc med Munnen er gjenskapelse av Deadpool 2 filtrert gjennom prisme av barnlig uskyld.

 

“Fox har blitt bedt om en PG-13 i utgangspunktet siden starten i 2006,” Ryan Reynolds fortalte Fristen. “Jeg har sagt nei, siden 2006. Nå, denne ene gangen, sa jeg ” Ja ” på to forhold. Først, en del av inntektene måtte gå til veldedighet. Sekund, jeg ønsket å kidnappe Fred Savage. Den andre betingelsen tok noen forklare…”

 

Fred Savage vil bli Reynolds i nye scener for EN GANG DEADPOOL i en hyllest til Savage ‘ s hovedrollen i 1987 sengetid-historien klassiske THE PRINCESS BRIDE. Fred bemerket, “mens min deltakelse i denne filmen var noe, men frivillig, er jeg glad for å høre at Fudge Kreft vil være begunstiget av denne skamløs cash grab.”

 

For hver billett som selges, $1 vil gå til veldedighet Fudge Kreft – tidligere kjent som Faen Kreft, som har allernådigst forandret sitt navn til å være mer PG-13 vennlig for 12 dager på En Gang Deadpool utgivelse.

For flere på en Gang Ved en Deadpool, være sikker på å få fanget opp med følgende linker:

  • Nye “Once Upon a Deadpool’ Plakat Er Rett-Opp Himmelske
  • Superhelt Cinemath: Som Tittelen Vil Vinne Box Office Kamp i 2018?
  • ‘Once Upon a Deadpool’ Traileren Avslører PG-13 Kutt i Oppfølgeren
  • Den Første Plakat for “Once Upon a Deadpool” Er Helt Villmann
  • PG-13 ‘Deadpool 2’ Nå Har en Tittel og en utgivelsesdato

Relatert Innhold

  • ‘Crazy Rik Asiater’ Oppfølgere Vil Filmen Back-to-Back, Sannsynligvis i 2020
  • Paramount CCXP Panelet Wows med Nytt materiale fra ‘Evne’ og ‘Rocketman’
  • Nye ‘Evne’ Klipp og Featurette: Møte Trippel Skiftere
  • Eksklusiv: Nykommer Kiera Allen Kastet Motsatt Sarah Paulson i Thrilleren “Kjør”
  • ‘Aquaman’ Oppfølger Allerede i Tidlig Utvikling