Se: Jason Momoa Er en Hardcore NBC Side i Morsomme “SNL’ Promo

0
61

Fortsetter med arven av store, skremmende mannlige skuespillere som bevise at de har et bra sans for humor, Jason Momoa‘s SNL promo er en darned glede. Den Aquaman stjerners vert SNL denne helgen, og i reklamen for den vise, og han har sett blir vervet til å være en midlertidig NBC siden og svare på telefonen. Hans første telefonsamtalen spurs ham inn hysteriske action, store og rundt med intensiteten av en actionfilm, deretter flytte til en jevn spy dans til å flytte uoppdaget av laserstråler. Men det er Momoa er levering av punchline som har meg helt overbevist om at han kunne ha hemmelig komisk hakker på andre “mandig menn”, action helter som Chris Hemsworth og Jason Statham.

Mens Momoa har en imponerende cv som inkluderer Game of Thrones og Justice League, han har ikke hatt så mye av en sjanse til å skjære løs. Det kan endre seg med Aquaman, som ser ut til å være mer humoristisk tone enn Batman v Superman eller Mannen av Stål, og jeg er enda mer spent på å sjekke ut Momoa s episode av SNL nå.

Sjekk ut Jason Momoa SNL promo nedenfor, etterfulgt av en regelrett dampende video Momoa delt av ham dusjet på 30 Rock. Ja, du leste rett.

Se dette innlegget på Instagram

SNL Dag 2 @nbcsnl bli våt Møt skuespillerne #showmyaloha #hawaiianstyle #bango #hhrreejjehhhhh Aloha j

Et innlegg som deles av Jason Momoa (@prideofgypsies) på Des 4, 2018 på 9:34pm PST

Relatert Innhold

  • ‘Game of Thrones’ Sesong 8 Teaser Ser Is-Møte Brann
  • ‘Crazy Rik Asiater’ Oppfølgere Vil Filmen Back-to-Back, Sannsynligvis i 2020
  • Paramount CCXP Panelet Wows med Nytt materiale fra ‘Evne’ og ‘Rocketman’
  • ‘Pil’ s Stephen Amell på “Elseworlds” og Kanalisering Hans Indre Barry Allen
  • Nye ‘Evne’ Klipp og Featurette: Møte Trippel Skiftere