Titta på Fred Savage Förhöra Deadpool i en Ny “en Gång Deadpool’ Promo

0
39

Om du har några frågor går in en Gång i Deadpool, detta Q&A video är för dig. Ryan Reynolds och en kidnappad Fred Savage torget utanför i detta PG-13 version av Deadpool 2 från författare Reynolds, Rhett Reeseoch Paul Wernick. Denna nya promo video men en glimt av 20 nya minuters film skott för utformningen historia. Och om det är någon indikation, fans ska vara i en riktig behandling när detta cut av filmen rullar in i teatrar senare denna månad.

Också starring Josh Brolin, Zazie Rödbetor, och Julian Dennison , en Gång en Författare öppnar den 12 December och kommer bara köra igenom Julafton. Och kom ihåg, för varje biljett som säljs, $1 kommer att doneras till välgörenhet F–ck Cancer, som fick titeln “Fudge Cancer” för tillämpning av detta PG-13-utgåva.

Kolla in den Vilde Q&A nedan:

Vilde vanliga Frågor #OnceUponADeadpool pic.twitter.com/kmCkGE5Jym

— 20th Century Fox (@20thcenturyfox) 6 December 2018

Här är den officiella synopsis för en Gång Författare:

December 12, Deadpool 2 är tillbaka, teatrar med noll F ges.

 

Kick-off semesterperioden publik i nästan alla åldrar kommer snart att kunna njuta av Merc med the Mouth ‘ s nyinspelning av Deadpool 2 filtreras genom prismat av barnslig oskuld.

 

“Fox har frågat efter en PG-13 i princip sedan starten 2006,” Ryan Reynolds berättade Tidsfrist. “Jag har sagt något sedan 2006. Nu, den här gången, jag sa ” Ja ” på två villkor. För det första, en del av intäkterna var tvungen att gå till välgörenhet. För det andra, jag ville kidnappa Fred Savage. Det andra villkoret tog en del att förklara…”

 

Fred Savage kommer att gå med Reynolds i nya scener för EN GÅNG DEADPOOL i en hyllning till Savage ‘ s huvudrollen i 1987 läggdags-historia klassiska THE PRINCESS BRIDE. Fred anmärkte, “medan mitt deltagande i den här filmen var allt annat än frivilligt, jag är glad att höra att Fudge Cancer kommer att vara mottagaren av denna fräcka cash grab.”

 

För varje biljett som säljs, $1 kommer att gå till välgörenhet Fudge Cancer – tidigare känd som Fuck Cancer, som villigt har ändrat deras namn för att vara mer PG-13 vänlig för 12 dagar på En Gång Deadpool släpp.

Mer på Gång en Författare, se till att få fångas upp med följande länkar:

  • Nya “en Gång På en Författare” – Affisch Är Rakt Upp vår Himmelske
  • Superhjälte Cinemath: vilken Titel Som Kommer att Vinna Box Office Slaget av 2018?
  • “En gång På en Författare’ Trailer Visar den PG-13 Skära av Uppföljaren
  • Den Första Affischen för “en Gång På en Författare” Är Helt Vilde
  • PG-13 ‘Deadpool 2’ Nu Har en Titel och ett utgivningsdatum

Relaterat Innehåll

  • “Crazy Rika Asiater’ Uppföljare Kommer Filmen ” Back-to-Back, Sannolikt 2020
  • Paramount CCXP Panel Imponerar med Nya Bilder från “Humlan” och “Rocketman’
  • Nya ‘Humlan’ Klipp och Featurette: Möt Trippel-Växlare
  • Exklusivt: Nykomling Kiera Allen Rösterna Mittemot Sarah Paulson i Thriller ‘Run’
  • ‘Aquaman” Uppföljare Redan i Början av Utvecklingen