Titta på: Jason Momoa Är en Hardcore NBC Sida i Roliga “SNL’ Promo

0
58

Fortsätter med arvet från stora, skrämmande manliga aktörer som bevisa att de har en swell humor, Jason Momoa‘s SNL promo är en förbaskad glädje. Den Aquaman star-värdar SNL i helgen, och i promo för showen, han har sett anlitades för att vara en tillfällig NBC-sida och svara i telefonen. Hans första telefonsamtal sporrar honom till underbara åtgärd, klumpig runt med den intensiteten i en actionfilm, sedan flytta till en jämn spy dans för att gå oupptäckt av laserstrålar. Men det är Momoa leverans av punchline som har mig fullständigt övertygad om att han kunde ha den hemliga komiska kotletter av andra “manliga män” action hjältar som Chris Hemsworth och Jason Statham.

Medan Momoa har ett imponerande cv som inkluderar Game of Thrones och Justice League, han har egentligen inte haft så mycket av en chans att skära loss. Som kan förändras med Aquaman, som verkar vara mer humoristisk ton än Batman v Superman eller Mannen av Stål, och jag är ännu mer spännande att kolla in Momoa är avsnitt av SNL nu.

Kolla in Jason Momoa SNL promo nedan, följt av en rent ångande video Momoa gemensamt av honom duscha i 30 Rock. Ja, du läste rätt.

Se detta inlägg på Instagram

SNL Dag 2 @nbcsnl bli blöt Möts cast #showmyaloha #hawaiianstyle #bango #hhrreejjehhhhh Aloha j

Ett inlägg som delas av Jason Momoa (@prideofgypsies) den Dec 4, 2018 vid 9:34 PST

Relaterat Innehåll

  • “Game of Thrones” Säsong 8 Teaser Ser Isen Möte i Eld
  • “Crazy Rika Asiater’ Uppföljare Kommer Filmen ” Back-to-Back, Sannolikt 2020
  • Paramount CCXP Panel Imponerar med Nya Bilder från “Humlan” och “Rocketman’
  • “Pilen Stephen Amell på “Elseworlds” och Kanalisera Sin Inre Barry Allen
  • Nya ‘Humlan’ Klipp och Featurette: Möt Trippel-Växlare