Titta på: Tom Hardy Går Full Tom Hardy i Exklusiva Bakom Kulisserna ‘Gift’ Clip

0
50

Tom Hardy är en av de bästa skådespelarna i sin generation, så när han skrivit på för att spela Eddie Brock i Sony ‘ s Venom vi alla visste att det var något att bli upphetsad över. Men glädjen av Hardy föreställningar är att du aldrig kan föreställa sig hur hårt skådespelaren kommer att svänga till stängsel, även om du tror att du är beredd. Och hoo pojke, Hardy svängde för dem staket i Giftet, som levererar en ren bonkers prestanda som en man har tagits över av en främmande symbiote — åh, och symbiote också.

Naturligtvis, alla bakom-kulisserna-material för att resultatet kommer att bli något av en pärla och idag har vi fått en exklusiv förhandstitt på några av de bonus-innehåll som du kan se fram emot i kommande Blu-ray-utgåvan. Ta en titt på den process av design Gift för skärmen och hur de förde honom till liv och i inlägget, bland annat några härliga fysiskt arbete från Hardy. Fråga en konstnär i arbete.

Regisserad av Ruben Flesicher, Gift också stjärnor Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze, och Reid Scott. Filmen kommer på Digitala 12./11 och 4K, Blu-ray-och DVD-12/18. Titta på vår exklusiva klippet nedan, följt av mer Blu-ray detaljer.

Bonus Material Är:

 • Gift Läge: När du valt detta läge filmen kommer att engagera informativ pop-ups hela filmen för att ge insikt om filmens förhållande till serier, och för att avslöja dolda referenser som även är en erfaren Venom-fan kan ha missat!
 • Borttagna och Förlängda Scener: Dessa borttagna och förlängda scener kommer att ge fansen ännu mer av Giftet åtgärder de älskade i teatrar!
  • Åka till Sjukhus – Eddie och Venom ta en tur till sjukhuset.
  • Bil Larm – Låt oss bara säga att Gift är inte förtjust i bil larm.
  • San Quentin – Utökad post-credits scenen på San Quentin.
 • Från Symbiote till Tv: En mini-dokumentär om historien av Gift i serier och hans resa till den stora skärmen. Intervjuer med Avi Arad, Matt Tolmach, Ruben Fleischer, Oliver Scholl, och Direktör och Komiska Fanboy Kevin Smith.
 • Den Dödliga Beskyddare i Åtgärd: Gå bakom kulisserna med produktionen besättningen och lära sig hemligheterna bakom den fantastiska Motorcykel stunts, tråd stunts, och drönare.
 • Gift Vision: En titt på hur Ruben Fleischer kom till projektet, samlade sina team, och gjorde Gift verklighet. Använder intervjuer från rösterna och besättning, och producenter såväl som Fleischer själv.
 • Designa Gift: att Designa och skapa Gift innebar en stor utmaning för VFX konstnärer; följ den fantastiska resan.
 • Symbiote Hemligheter: att Blinka och du kan ha missat det! Njut av den dolda referenser i hela filmen.
 • 8 Välj Scener Pre-Vis sekvenser: Se progressionen av visuella effekter, storyboards och kampen chorography jämfört med den färdiga filmen.
 • “Gift” av Eminem – Musik Video
 • “Sunflower” per Post Malone, Swae Lee (Från Spider-Man: I Spider-Vers)
 • Spider-Man: I Spider-Vers Sneak Peek: Samtidigt i ett annat universum…

4K Ultra HD™ Innehåller:

 • Film presenteras med Dolby Vision high dynamic range och Dolby Atmos ljud
 • Innehåller även filmen och speciella funktioner på den medföljande high-def Blu-ray

Relaterat Innehåll

 • “Crazy Rika Asiater’ Uppföljare Kommer Filmen ” Back-to-Back, Sannolikt 2020
 • Paramount CCXP Panel Imponerar med Nya Bilder från “Humlan” och “Rocketman’
 • Nya ‘Humlan’ Klipp och Featurette: Möt Trippel-Växlare
 • Exklusivt: Nykomling Kiera Allen Rösterna Mittemot Sarah Paulson i Thriller ‘Run’
 • ‘Aquaman” Uppföljare Redan i Början av Utvecklingen