Audio Technica Lanserar 3 Nya Trådlösa Hörlurar Med brusreducering för att Ta på Bose och Sony

0
34

Två av de mest önskade funktionerna i moderna hörlurar är trådlös uppspelning av musik och brusreducering. Ingen gillar att bli förvirrad kablar något mer, och med mer smartphones överge den traditionella hörlursuttag, konsumenterna letar alltid efter ett trådlöst alternativ. På CES 2019, Audio Technica har aviserat sina planer för att uppfylla dessa krav med tre nya brusreducerande trådlösa hörlurar. Företaget är inställd på att ta på stora aktörer som Sony och Bose med sina nya produkter.

Audio Technica har meddelat det nya ATH-ANC900BT trådlösa hörlurar för att ta på top-of-the-line erbjudanden från Sony och Bose. De trådlösa hörlurarna med dig lägen för brusreducering som kan justeras med hjälp av bolagets Connect-appen. De mikrofoner som finns inuti hörlurar anpassa sig till den omgivande ljudnivån.

ATH-ANC900BT hörlurar med stöd för Bluetooth-5,0 och lovar en batteritid på upp till 35 timmar även med aktiv brusreducering aktiverad. Det är förmodligen den mest betydande funktion och är säker på att utmana Sony 1000X M3 och Bose QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar.

Audio Technica har prissatt ATH-ANC900BT trådlösa hörlurar på $299 (ungefär Rs. Skulle 20 800) som är mycket attraktiv med tanke på dess största konkurrenter lätt kosta mer än så. Företaget hävdar att dessa är de bästa brusreducerande trådlösa hörlurar ännu.

Bortsett från dessa, Audio Technica har också aviserat en något mer pocket-vänliga alternativ i form av ATH-ANC500BT. Dessa trådlösa hörlurar kostar $99 (ungefär Rs. 6,900) och lovar en 20 timmars batteritid på en full laddning. Förvänta dig inte ljud med hög kvalitet på dessa hörlurar men eftersom de troligen kommer att sakna dem audio codec. Dessa är främst inriktade på de letar efter ett par prisvärda trådlösa hörlurar med aktiv brusreducering. ATH-ANC500BT hörlurar kommer att börja säljas senare i år.

  • Sony WH-1000XM3 vs Bose QC35 II
  • Bästa brusreducerade Hörlurar Jämfört: Vilken är för Dig?

Om du föredrar in-ear hörlurar Audio Technica har något för dig också. ATH-ANC100BT också att kosta $99 (ungefär Rs. 6,900) och funktionen brusreducering kapacitet. Batteriet är inrymt i en fjärrkontroll. Dessa in-ear-hörlurar stöd för Bluetooth-4.2 och även brist high-definition audio codec. Men till ett pris under $100, de har redan tillräckligt för att övertyga sin målgrupp.