Audio Technica Lanserer 3 Nye, Trådløse Hodetelefoner Med Støyreduksjon å Ta på Bose og Sony

0
21

To av de mest ettersøkte har i moderne hodetelefoner er trådløs avspilling av musikk og støy. Ingen liker å bli fanget i kabler noe mer, og med flere smarttelefoner grøfting tradisjonelle hodetelefon jack, forbrukerne er alltid på jakt etter et trådløst alternativ. På CES 2019, Audio Technica har annonsert sine planer for å oppfylle disse etterspørselen med tre nye støyreduserende trådløse hodetelefoner. Selskapet er satt til å ta på seg store aktører som Sony og Bose med sine nye produkter.

Audio Technica har annonsert den nye ATH-ANC900BT trådløse hodetelefoner til å ta på top-of-the-line tilbud fra Sony og Bose. De trådløse hodetelefonene leveres med deg moduser for støyreduksjon som kan justeres ved hjelp av selskapets Connect mobile app. Mikrofonene til stede inne i hodetelefoner juster til det omkringliggende støy.

ATH-ANC900BT hodetelefoner støtte for Bluetooth-5.0, og lover en batteritid på opp til 35 timer, selv med aktiv støyreduksjon slått på. Det er trolig sin viktigste funksjon, og er sikker på å utfordre Sony 1000X M3 og Bose QuietComfort 35 II trådløse hodetelefoner.

Audio Technica har priset ATH-ANC900BT trådløse hodetelefoner på $299 (rundt Rs. 20,800) som er svært attraktive vurderer sine største rivaler lett koste mer enn det. Selskapet hevder dette er den beste støydempende trådløse hodetelefoner ennå.

Bortsett fra disse, Audio Technica har også annonsert en litt mer lomme-vennlig alternativ i form av ATH-ANC500BT. Disse trådløse hodetelefonene koster $99 (rundt Rs. 6,900), og lover en 20-timers batterilevetid på en full ladning. Ikke forvent høy kvalitet lyd på disse hodetelefonene selv siden de sannsynligvis mangel disse lyd-kodeker. Disse er primært rettet mot de som er på utkikk etter et par rimelige trådløse hodetelefoner med aktiv støyreduksjon. ATH-ANC500BT hodetelefonene kommer i salg senere i år.

  • Sony WH-1000XM3 vs Bose QC35 II
  • Beste Støy-høretelefoner Forhold: Som En er for Deg?

Hvis du foretrekker i-øret hodetelefoner, Audio Technica har noe for deg også. ATH-ANC100BT også koste $99 (rundt Rs. 6,900) og funksjonen støyreduksjon evner. Batteriet er plassert inne i en fjernkontroll. Disse in-ear øretelefoner støtte for Bluetooth-4.2 og også mangel high definition audio-kodeker. Men til en pris under $100, og de har allerede nok til å overbevise sitt publikum.