Banning Twinmark mediebedrifter i norge fra Facebook

0
39

Av Nathaniel Gleicher, Leder av Cybersecurity Politikk

I dag er vi utestengt en digital markedsføring gruppe i Filippinene — Twinmark Media Foretak og alle dets datterselskaper — fra Facebook. Denne organisasjonen har gjentatte ganger brutt vår fremstilling og spam politikk — blant annet gjennom koordinert inautentisk atferd, bruk av falske kontoer, som fører folk på annonsen gårder, og selge tilgang til Facebook-Sider for å oppnå en kunstig økning distribusjon og generere overskudd. Vi ønsker ikke at våre tjenester skal brukes for denne type oppførsel, vi ønsker heller ikke at konsernet er i stand til å etablere en tilstedeværelse på Facebook.

Her er en oversikt over hva vi har fjernet som en del av dette forbudet:

 • Tilstedeværelse på Facebook og Instagram: 220 Facebook Sider; 73 Facebook-kontoer; 29 Instagram-kontoer
 • Tilhengere: Ca 43 millioner kontoer som følges i minst ett av disse Facebook-Sider
 • Facebook Sidene med flest følgere:
  • Filippinsk Channel Online: 10,4 millioner
  • Nydelig Meg: 5,7 millioner
  • Misfornøyd: 4,9 millioner
  • Tekstmelding: 4,4 millioner
  • TNP Media: 4,3 millioner

Igjen, vår beslutning om å fjerne denne organisasjonen, og Sidene og regnskap it controls, er basert på adferden til aktører som gjentatte ganger har brutt vår fremstilling og spam politikk, snarere enn på den type innhold de var oppslaget.

Denne spesifikke undersøkelsen begynte etter at vi fikk vite at Twinmark solgte admin rettigheter til Facebook Sider det hadde skapt, for å øke distribusjonen og generere overskudd, noe som bryter med våre spam politikk. Dette førte til våre lag til å ta en dypere titt på en bredere gruppe av Sider og kontoer forbundet med disse brukerne, slutt å avdekke et stort nettverk av Sider og regnskap som var involvert i koordinerte inautentisk atferd, bruk av falske kontoer, som fører folk på annonsen gårder og selge tilgang til Facebook-Sider.

Vi arbeider kontinuerlig for å avdekke denne form for misbruk, og vi vet at folkene bak det — enten det er økonomisk eller politisk motivert — vil fortsette å utvikle sin taktikk. Dagens kunngjøring er bare ett av mange tiltak vi har iverksatt for å hindre at dårlige skuespillere fra misbruker vår plattform. Vi vil fortsette å investere tungt i trygghet og sikkerhet for å sikre at folk kan fortsette å stole på de forbindelser de gjør på Facebook.

Eksempler På Innhold

Nedenfor er et utvalg av Sider og innlegg vi har tatt ned som en del av dette nettverket, for brudd på våre koordinert inautentisk atferd og spam politikk.

De to følgende Sidene finner du noen eksempler på hvor en Side ble navnet endret etter at det hadde bygget opp en stor følgende, som ble vesentlig endret Siden saksforholdet. Dette er i strid med vår Side politikk, som det villeder Siden tilhengere.

Følgende nyheter er eksempler på innlegg blir delt av Sidene i dette nettverket, i en koordinert måte.Post tekst, oversettelse: “Ohhhhhhhh! Så det er slik det er. For guds skyld!”

Post tekst, oversettelse: “Wow 😮 er denne frukten av sin flid og utholdenhet? Hvor vakker – kan du ikke tror at hennes alder skulle hun har slik en vakker huset.”
Overskriften oversettelse: “[Redigert navn] viser sitt nye hus, som hun har jobbet så hardt for”

Post tekst, oversettelse: “[Redigert navn] s nye bilen er fantastisk, og det ble gitt ham av denne personen?”
Overskriften oversettelse: “[Redigert navn] avslører hvem ga sin sønn, [Redigert navn], hans første bil…”