CES 2019: Google Assistent Gevinster Tolk Mode, Google Maps-Integrasjon, og Flight Check-Ins

0
38

Google på CES 2019 annonsert det er å få flere nye funksjoner til Google Assistent og viste frem noen kule enheter som sier det vil være å bruke stemmen assistent. Blant de nye funksjonene er Google Assistant Tolk-Modus, så vel som friske integrering i Google-Kart-programmer på Android og iOS. I tillegg, Fjellutsikt-baserte selskapet viste frem en søt liten Smart Klokke fra Lenovo samt en haug av kommende bil tilbehør fra Anker og JBL som inkluderer Google-Assistent.

Tolk-modus
Den nye funksjonen er rettet mot å hjelpe forbrukerne kommunisere i et dusin språk, og vil være tilgjengelig på Google Hjem enheter, samt Assistent-drevet Smart Viser. Hovedsakelig, folk kan spørre Google Assistent til å være deres personlige tolk og det vil gi real-time snakket (på Google Hjem) eller skriftlig (på smarte skjermer) oversettelser til å hjelpe du og den andre personen forstår hva hver og en av dere sier. Google har tidligere prøvd et lignende auto-oversettelse funksjonen i sin Pixel Knopper.

Søk gigantiske notater som Tolken Modus er rullet ut til kompatible enheter i løpet av de neste ukene, og vil støtte en total av 27 språk. Noen av disse språk er arabisk, Hindi, Kinesisk, engelsk, fransk, tysk, russisk, Thai, koreansk.

Google Assistent i Google Maps
Google har avslørt at det er baking Assistent til høyre i Google-Kart-programmer på Android og iOS-enheter. Mens Android-brukere har vanligvis Assistent forhåndsinstallert på sine enheter, det kommer til å bli en større avtale for iOS-enheter, som har en massiv Maps installert base.

Ifølge selskapet, Assistent i Kart vil gi forbrukerne til å dele sine ETA med venner og familie, svare på sms, spille musikk, kan du søke etter steder, og legg til en ny stopp navigasjon. Hva er mer, Assisterende vil selv auto-karakteriserer meldingene dine nå, så du trenger ikke å diktere skilletegnene som godt.

Google Assistent Koble
I sitt forsøk på å gjøre Google Assisterende en enda dominerende plattformen, Fjellutsikt selskapet har annonsert at det lanserer en forhåndsvisning av den nye Google Assistent Koble plattform som vil tillate enheten produsenter til å enkelt integrere Assistent i sine produkter. Google bemerker at den Kobler plattform utvider på eksisterende smart home plattform til å legge til flere enhet typer. Selskapet vil tilby mer informasjon på plattformen senere dette året.

Lenovo Smart Klokke
Blant de nye Google Assistent enheter som søk gigantiske snakker om i sin offisielle blogg innlegg, er Lenovos nye Smart-Klokke er trolig den mest spennende. Denne Smart-Klokke – avduket på CES 2019 – leveres med 4-tommers berøringsskjerm og vil gå på salg denne Våren med en pris-tag av $79 (rundt Rs. 5,500). Enheten kan administrere dine rutiner, våkner du opp med automatisk justering av lysstyrke og animasjoner, og styrer din smart home-enheter. Du vil også ha tilgang til de vanlige Google Assistant funksjoner.

Flere Google-Assistent-enheter
Bortsett fra Lenovo Smart Klokke, Google har avslørt at flere andre enheten beslutningstakere planlegger å inkludere digital assistent i sine enheter. Liker, Sonos Ett og Sonos Bredde høyttalere vil være å få Assistent. Selskapet har også bemerket at eksisterende enheter av både smart høyttalere vil være å få en oppdatering hvis du vil legge til Assistenten støtte.

I tillegg, Anker og JBL er å bygge bil tilbehør med Google Assistent støtte. To av de første enhetene vil bli Anker Roav Bolt og JBL Link-Stasjon. De Anker Roav Bolt er en smart bil lader med langt-feltet mikrofoner og to-USB-porter. Det kan koble til med alle i bilen om bord infotainment-systemet via Bluetooth eller aux-kabel. Den Roav Bolt er nå på pre-order på $49.99 (rundt Rs. 3,500) og shipping vil starte i April 2019. JBL Link-Stasjon er lik Anker Roav Bolt og pakker to-noise cancelling mikrofon og koble til din bil via Bluetooth eller en aux-kabel. Det vil gå på salg denne Våren på $59.99 (rundt Rs. 4,200).

I tillegg, Google Assistant er å få en ny funksjon for Philips Hue pære som er rettet mot å hjelpe du våkner opp. Ved hjelp av den nye “Forsiktig Våkne Opp” – funksjonen, Philips Hue lys i soverommet skal simulere soloppgang 30 minutter før alarmen går av.

Google Assistent og reise
For OSS forbrukere, Google introduserer et par nye funksjoner i Assistent som gjør dem i stand til å gjøre mye mer enn bare søk etter flyreiser. Forbrukerne vil snart være i stand til å kontrollere inn til sine flyvninger samt lagre eller hente sine ombordstigningen passere i Google Assistent på Android-telefoner eller iPhone. I tillegg, Google Assistent vil også varsle dersom flyet ditt er klar for Web check-in. Utgangspunktet for støtte vil være begrenset til innenlandske flyreiser med United Airlines, men selskapet håper å legge til flere flyselskaper og flyreiser snart.

Dette er ikke alt, Assisterende nå kan også bestille hotell for deg. Hotellet bestillinger er også begrenset til bare OSS akkurat nå. Det er ingen ord på når enten på funksjonen vil bli lansert for internasjonale forbrukere.

Lås-skjermen støtte i alle Android-telefoner
Google Assistent har lenge jobbet for Pixel brukere på sine lock-skjermer, men snart alle Android-brukere vil være i stand til å gjøre det samme. Google har annonsert at rullende ut på lås-skjermen støtte i Google Assistent i løpet av de neste ukene for alle Android-telefoner. Etter å ha fått oppdateringen rett og slett gå over til Assistent innstillinger og opt-in.