Xiaomi Black Shark ‘Keiseren’ Oppdaget på Geekbench, Snapdragon 855 SoC og 8GB RAM Tippet

0
23

Xiaomi Black Shark Skywalker har nå dukket opp på Geekbench å avsløre sentrale spesifikasjoner. Den kommende telefonen er forventet å være en Black Shark etterfølger, og er oppført til å være drevet av Syriner 855 SoC og pack 8 gb RAM. Dette kommer rett etter Xiaomi Mi 9 kodenavnet Cepheus ble oppdaget på Geekbench med samme prosessor, men pakking 6GB RAM. Xiaomi er også satt til å lansere en ny Redmi telefonen i Kina i morgen, og denne enheten vil sport Sony IMX568 48-megapiksel sensor.

Kommer tilbake til Xiaomi Black Shark Skywalker, Geekbench liste antyder at smarttelefonen vil kjøre på Android Pie, og være drevet av den nylig lanserte Snapdragon 855 SoC, og pack 8 GB RAM. Smarttelefonen ser en single-core resultat av 3,494 og en multi-core resultat av 11,149. Den Geekbench oppføringen ble først oppdaget av PlayfulDroid.

Xiaomi Black Shark etterfølger, tippet første til å bli kalt Black Shark 2 var forventet å starte i oktober, men det skjedde ikke. I stedet selskapet gjorde Black Shark tilgjengelig globalt i November. Nå, med Geekbench spotting, Xiaomi Black Shark Skywalker kan bli lansert snart.

Å huske, Xiaomi Black Shark ble lansert først i Kina i April, og Skywalker varianten kan bli lansert rundt samme tid. Andre telefoner forventet å være drevet av den nye prosessoren er Sony Xperia XZ4 og Samsung Galaxy S10. Den OnePlus 7 på den annen side er bekreftet å starte med den nye prosessoren.

Xiaomi Black Shark telefonen [ble lansert på en pris som starter på CNY 2,999 (rundt Rs. 31,100). Smarttelefonen idrett en 5.99-tommers full-HD+ (1080×2160 punkter) vises, og drives av en Qualcomm Snapdragon 845 SoC som er koblet sammen med 6 GB eller 8 gb RAM. Smarttelefonen har en dual-bak kamera oppsett med en 20-megapiksel sensor og en 12-megapiksel sensor, og en 20-megapiksel selfie sensor som godt. Det gir en 4000 mAh batteri, veier 190 gram, og tilbyr 64 GB og 128 GB lagringsplass alternativer.