Xiaomi Black Shark ‘Skywalker’ Spotted på Geekbench, Snapdragon 855 SoC och 8GB RAM Spets

0
21

Xiaomi Black Shark Skywalker har nu dykt upp på Geekbench avslöjar viktiga specifikationer. Den kommande telefonen väntas bli en Black Shark efterträdare, och är listad som drivs av den Snapdragon 855 SoC och pack 8GB RAM. Detta kommer bara efter Xiaomi Mi 9 kodnamnet Cepheus sågs på Geekbench med samma processor, men packa 6GB RAM. Xiaomi är också inställd på att lansera en ny Redmi telefon i Kina i morgon, och den här enheten kommer att idrotten Sony IMX568 48-megapixel-sensor.

Kommer tillbaka till Xiaomi Black Shark Skywalker, Geekbench notering föreslår att smartphone kommer att köras på Android-Paj, drivs av den nyligen lanserade Snapdragon 855 SoC, och pack 8GB RAM. Smartphone ser en single-core betyg av 3,494 och en multi-core betyg av 11,149. Geekbench notering var första upptäckt av PlayfulDroid.

Xiaomi Black Shark efterträdare, lutad första att kallas Black Shark 2 förväntas starta i oktober, men det hände inte. I stället gjorde bolaget Black Shark tillgänglig globalt i November. Nu, med Geekbench spotting, Xiaomi Black Shark Skywalker skulle kunna komma igång snart.

Att minnas, Xiaomi Black Shark lanserades först i Kina i April och Skywalker variant skulle kunna lanseras ungefär samtidigt. Andra telefoner som förväntas drivas av den nya processorn är Sony Xperia XZ4 och Samsung Galaxy S10. Den OnePlus 7 å andra sidan är bekräftad för att starta med den nya processorn.

Xiaomi Black Shark telefon [lanserades vid ett utropspris på CNY 2,999 (ungefär Rs. 31,100). Smartphone sport en 5.99-tums full-HD+ (1080×2160 pixlar) skärm, och drivs av en Qualcomm Snapdragon 845 SoC som är ihopkopplad med 6 GB eller 8 gb RAM-minne. Smartphone har en dual-bakre kamera setup med en 20-megapixel sensor och en 12-megapixel sensor, och ett 20-megapixel selfie-sensor. Den innehåller en 4 000 mAh-batteri, väger 190 gram, och erbjuder 64GB och 128GB lagring alternativ.