Exclusieve ‘Hunter Killer’ Clip toont de Film Eindelijk Gemaakt als gevolg van het Conflict met Rusland

0
28

We hebben de rapportage over Hunter Killer sinds 2011, maar het duurde tot 2018 voor de film eindelijk bioscopen te zien zijn. Dus wat is er veranderd? In een exclusieve clip uit de komende 4K en Blu-ray, de filmmakers en de ster Gerard Butler blijkt dat de rest van de wereld. Het script was grotendeels intact gebleven, maar in 2013, de studio zag niet de relevantie van een film waar er een centrale conflict met Rusland. Maar dan is de wereld veranderd, Rusland vermengde zich in de 2016 Verkiezing, en plotseling Hunter Killer nu had een real-world haak. Het was de “relevante”, en dat de losse relevantie kreeg de film een greenlight. Wanneer mensen zeggen dat het een wonder dat alles nog wordt gemaakt in Hollywood, dit is wat ze over praten. Niemand in de productie had geen controle over geopolitiek, maar die verschuiving geopolitiek geholpen Hunter Killer krijgen in de voorkant van de camera ‘ s.

Ook Butler zegt hij had een droom over deze film en dat hielp bevestigen dat zijn betrokkenheid bij het project, waarvan ik denk dat is eigenlijk een soort van leuk. Meer films moeten gemaakt worden op basis van wat Gerard Butler droomt over.

Check out de Hunter Killer clip hieronder. De film komt op Digitale 15 januari en 4K, Blu-ray en DVD op 29 januari. Speciale functies zijn onder andere een audio commentaar van regisseur Donovan Marsh en de twee-deel mimi “Oppervlaktespanning: Declassifying Hunter Killer”.

Hier is de officiële synopsis voor Hunter Killer:

Diep onder de Arctische Oceaan, de Amerikaanse onderzeeër van Kapitein Joe Glas (Butler) is op jacht naar een AMERIKAANSE sub in nood wanneer hij onthult een geheime russische coup bedreigend voor het ontmantelen van de wereld. Met de bemanning en land op de lijn, Kapitein Glas moet nu monteren van een elite groep van de Navy SEALs te redden van de ontvoerde de russische president en sluipen door de vijandelijke wateren om te stoppen met de derde wereldoorlog te voorkomen.

Gerelateerde Inhoud

  • ‘Op Basis van Geslacht’ in: Felicity Jones op het Belang van het Afwerpen van Zelf-Bewustzijn
  • Aaron Sorkin Zegt ‘Het Sociale Netwerk’ Krijgt een Vervolg
  • Billy Zane te Spelen Marlon Brando in Indie Film ‘Waltzing Met Brando’
  • ‘Final Destination’ – Reboot in Ontwikkeling met ‘Zagen’ Schrijvers
  • De Beste Films op Netflix Nu (januari 2019)