Donald Trump säger toppmötet med Kim Jong-Un i Hanoi

0
21

Washington: USA: s President Donald Trump och nordkoreas ledare Kim Jong-Un kommer att träffas för en andra mycket emotsedda toppmötet i Hanoi, som preparat sparka in high gear för fredssamtal.

Trump meddelade den exakta platsen på Twitter f ö r endast det land, Vietnam, var tidigare känd – för uppföljning av ledare' toppmöte i Singapore förra året som han hyllas åmycket produktivä förberedande samtal mellan diplomater från de två länderna.

är Min företrädare har just lämnat Nordkorea efter ett mycket givande möte och en överenskommen tid och datum för det andra Toppmötet med Kim Jong-Un, vä sa Trump.

–Det kommer att äga rum i Hanoi, Vietnam, februari 27 & 28. Jag ser fram emot att träffa Ordförande Kim & främja fred!ä r Det AMERIKANSKA utrikesdepartementet sade den särskilda USA: s sändebud för att Nordkorea kommer att träffas igen med Pyongyang tjänstemän inför Trump-Kim talar.