Donald Trump sier toppmøtet med Kim Jong Un i Hanoi

0
27

Washington: usas President Donald Trump og Nord-koreas leder Kim Jong-Un vil møte i et sekund for mye etterlengtede toppmøtet i Hanoi, som et ledd i forberedelsene sparke i høygir for fredsforhandlingene.

Trump annonsert presis plassering på Twitter – bare landet, Vietnam, var tidligere kjent – for oppfølging til lederne' – toppmøtet i Singapore siste året som han hyllet “svært produktiv” forberedende forhandlingene mellom diplomater fra de to landene.

“Min representanter har nettopp forlatt Nord-Korea etter et svært produktivt møte og en avtalt tid og dato for den andre Toppmøtet med Kim Jong Un,” sa Trump.

“Det vil ta plass i Hanoi, Vietnam, februar 27 & 28. Jeg ser frem til å se Formann Kim & å fremme fredens sak!” US State Department, sa den spesielle OSS spesialutsending for Nord-Korea vil møtes igjen med Pyongyang tjenestemenn i forkant av Trumf-Kim snakker.