Virginia Lieutenant Governor ansikter andre seksuelle krenkelser lade

0
22

Washington: En annen kvinne har anklaget Virginia's løytnant guvernør av seksuelle krenkelser, AMERIKANSKE medier rapporterte fredag, videre å legge til den politiske uroen i øst-AMERIKANSKE delstaten.

Løytnant Guvernør Justin Fairfax er neste i køen for å bli guvernør hvis Guvernør Ralph Northam — som vender intenst press for å trekke seg ut over en rasistisk årbok bilde — bestemmer seg for å gå ned.

Washington Post rapporterte at en Maryland kvinne anklaget Fairfax av a & amp; quot;overlagt og aggressiv" angripe når de to ble lavere grads studenter ved Duke University i 2000, mens CNN sa kvinnen hadde anklaget Fairfax av voldtekt.

Påstanden kommer etter at en annen kvinne anklaget Fairfax av uredelighet over et seksuelt møte de hadde rom i et hotell for 15 år siden, som han insisterer var "100 prosent samtykkende".

Fairfax, en 39-år gamle Demokraten, vant valget i November sammen med Northam, som har vært kjemper for sitt politiske overlevelse siden 1984 årbok overflate som har en rasistisk fotografi på en side dedikert til ham.

Etter først sa han var i bilde-hvilke bilder en mann i blackface ved siden av en annen iført en Klu Klux Klan kappe og hette — Northam nå benekter vises i bildet, og har så langt avvist anrop til et trinn ned.