De 12 Beste Spillene Til PlayStation 4

0
35

Illustrasjon: Sam Woolley

Du er på vei til butikken for å få en PlayStation 4 akkurat nå, og trenger å vite hvilke spill for å få. (Hold øynene på veien, vær så snill!) Eller kanskje du er hjemme, alle satt opp, innser du vil ha flere ting å spille. Vi er her for å hjelpe.

I disse dager er det flere gode PS4 enn noen gang, med nye utfordrere kommer til hele tiden. Nedenfor finner du en liste over spill som vi anbefaler for Sony ‘ s maskin.

Vi vil selvfølgelig fortsette å oppdatere denne listen jevnlig som flere spill utgitt for PS4. Vi har toppet listen på 12, og i månedene og årene som kommer vil fortsette å fjerne gamle spill å gjøre vei for nye, bedre oppføringer. Her går…

På et overfladisk blikk, Horizon Null Dawn kan virke altfor kjent. Det fikk Uncharted plattformspill, Langt åpen verden med sniking og laging, Tomb Raider tredje-person bue kamper og Monster Hunter-stil kamper mot massive robot dinosaurer. Vent et minutt, gjorde vi si altfor kjent ut? Fordi det høres bra ut. Horisonten faktisk klarer å la det småkoke de lovende råvarer til noe som fungerer enda bedre enn vi hadde håpet. Det ble en jevn strøm av spennende gameplay og ærefrykt-inspirerende severdigheter er pakket inn i en overraskende fengslende og tilfredsstillende historie. Som en bonus, det er en av de mest teknisk avanserte, nydelig spill du kan spille på en PS4.

Annonse

En God Match For: Fans av spillene som er nevnt i beskrivelsen ovenfor, alle som noensinne har ønsket å gå tå til tå med en robot velociraptor.

Ikke En God Match For: De som leter etter en lett tid. Horizon er en bracingly vanskelig spill, og du må spille smart og aggressivt, for å gjøre det gjennom live.

Les vår anmeldelse.

Studien våre tips for spillet.

Se den i aksjon.

Kjøp Fra: Amazon | Wal-Mart | Best Buy | Gamestop

Annonse

Fra spiss til halen, Red Dead Redemption 2 er et uutgrunnelig, herlig nedtur. Det er sjelden blockbuster video spill som søker å flytte spillere ikke gjennom myndiggjøring gameplay og jublende heroics, men ved harde og tvinge dem til å konfrontere forfall og fortvilelse. Det har ingen helter, bare feil menn og kvinner kjemper ondskapsfullt å overleve i en verden som virker forutbestemt til å ødelegge dem. Det er både et spennende glimt inn i fremtiden for underholdning og en sta torch bærer på en gammeldags form for videospill design. Det er mye, og det er også en hel hel masse.

En God Match For: Cowboys, åpen verden, som kjennere, historie buffs, som er gått spill-spille personer lokket av et spill som atmosfære påfallende etterligner mange mesterverk av film og litteratur.

Ikke En God Match For: De som er uvillig til å åpne verdener, fordi dette er åpen worldest av alle mulige åpne verdener. Også, Sonic the Hedgehog fans trenger ikke bruke (din cowpoke går hastighet er det motsatte av å gå fort).

Annonse

Les vår anmeldelse.

Se den i aksjon.

Studien våre tips for å spille spillet.

Kjøp Fra: Amazon | Walmart Beste | Kjøp | Gamestop

Annonse

Du er alene på en øy, og er omgitt av oppgaver. Det er Det som er Vitne, en ekstremt komplisert spill som er veldig enkel. Noen av oppgavene er åpenbare: De er på skjermer rett foran deg, stablet i ordnede rekker. Andre oppgaver er mye mindre lett å finne. Alle av dem vil stymie og forvirre deg, men over tid vil du gradvis demontere dem før spillet er grand design er lagt ut foran deg som arbeidet i en fint utformet se. Noen spill gjør du nivå opp din karakter til å få tilgang til nye områder, og dette gjør at du nivå opp selv. Det er få mer tilfredsstillende følelser i spill enn når du endelig innser løsningen til en oppgave i å Vitne. Med et klikk, en ny dør åpnes.

En God Match For: Puzzle demoner, er folk som liker en utfordring, alle som likte Myst og ønsker å se hva en moderne utviklingen ville bli.

Ikke En God Match For: Alle som ønsker action, lett frustrert, folk som ikke liker gåter, spill og generelt bare lete opp svarene.

Annonse

Les vår anmeldelse.

Se den i aksjon.

Studien våre tips for spillet.

Kjøp Fra: Tilgjengelige på PlayStation Store

Annonse

Nier: Automata vil trolig overraske deg. Det som starter som en rask bevegelse spillet i retning av Bayonetta eller Devil May Cry, forteller en historie om hot roboter å utforske et herjet fremtiden jorden. Og før første gang rulleteksten, det er hva det gjenstår. Fortsette å spille, selv om, og Nier vil begynne å åpne opp og forvandle. Det skifter synspunkter og vendinger inne i seg selv, etter hvert som utspiller seg i en spiral av åpenbaringer som crescendoes hele veien til grand finale(s). Ja, du må “finish” Nier: Automata fem ganger for å få hele historien. Men i likhet med resten av dette fantastiske spillet, det betyr ikke hva du tror det betyr.

En God Match For: Fans av fortellende mindfucks som den første Nier eller Metal Gear Solid-spill, mennesker som leter etter noe ambisiøse og unapologetically merkelig.

Ikke En God Match For: Folk som liker spillet deres historier grei, noen som ikke liker beat-em-ups eller shoot-em-ups.

Annonse

Les vår anmeldelse.

Se den i aksjon.

Kjøp Fra: Amazon | Walmart Beste | Kjøp | Gamestop

Annonse

Hva hvis det var en såpeopera som fikk deg til å gråte, men også lar deg spille klassiske Sega-spill? Yakuza-serien er en unik blanding av melodrama og komedie, fullpakket med spennende karakterer og kriminelle intriger. Det er også en serie hvor du kan leie en kylling som din eiendom manager og administrere en cabaret club. Yakuza 0 er perfekt inngangsport inn i serien, å spinne en historie om to kriminelle pakket inn i kryssende tomter. Historien og vendinger, mens den åpne verden gir fargerike sidequests og distraksjoner. Det begynner sakte, men hvis du holder deg med det, vil du finne en av de mest oppriktige spill på PlayStation 4, følelsesmessig pakket og overraskende morsomt.

En God Match For: Tatovering entusiaster, alle som elsker en god vri, folk som er interessert i gode lokaliseringer, mini-spill elskere, og for alle som ønsker å oppleve en rik historie.

Ikke En God Match For: Alle som absolutt hater filmklipp, at en fyr som sier “dette ville være bedre med engelsk tale aktører”, og spillere som leter etter en kortere fortelling erfaring.

Annonse

Les vår anmeldelse.

Se den i aksjon.

Studere våre tips for spillet.

Kjøp Fra: Amazon | Walmart Beste | Kjøp | Gamestop

Annonse

Det er ingen mangel på ambisjoner i The Witcher 3: Wild Hunt. Geralt av Rivia nyeste eventyr er massiv, en verden du kan gå tapt i for timer og fortsatt har masse å gjøre. Og mens mange spill i disse dager har viltvoksende landskap, The Witcher 3 blir helt tett. Hver krik og krok er fylt med minneverdige figurer, flink å skrive, og som belønning for nysgjerrige spillere. Den viktigste historien er så spennende som det er følelsesmessig drenering, og sideoppdrag er faktisk verdt å gjøre! Og det beste av alt? Du trenger ikke å ha spilt en Witcher spill å nyte pokker ut av den tredje.

En God Match For: Åpen-verden-fans, spesielt de som likte Skyrim, men var skuffet etter kampen. I The Witcher 3, kampene er nesten like morsomt som en utforskning.

Ikke en God Match For: Folk som verdsetter sin tid og det sosiale liv, eller de som foretrekker sine spill hyper-polert, uten noen framerate dråper eller andre griner teknisk feil.

Annonse

Les vår anmeldelse, og tanker om spillet (utmerket) gratis DLC.

Se den i aksjon.

Studien våre tips for spillet, og ta opp på The Witcher lore.

Kjøp Fra: Amazon | Walmart Beste | Kjøp | Gamestop

Annonse

Hvis du tror Tetris kan ikke få noe bedre, da du ikke har spilt Tetris-Effekten. Født fra hodet bak Rez og Lumines, sin trippy reise gjennom fantastisk utformet synestestiske opplevelser er bare forsterket av den valgfrie PlayStation VR-modus. Tetris-Effekten Reise-Modus tar deg gjennom 27 forhøyede nivåer som også introdusere nye og svært velkommen endringer til den 35-år gamle serien. Spillet har også mer tradisjonelle moduser som lar deg konkurrere om de øverste plassene på leaderboardet, og lås opp fancy avatarer. Det er videospill meditasjon og det er virkelig ikke noe annet som det.

En God Match For: OG Tetris fans som går glipp av serien og nykommere som er nysgjerrig på å lære detaljene i en nesten perfekt kamp design som føles helt nytt igjen; PSVR eiere.

Ikke En God Match For: Folk som ikke kan komme inn puzzle spill, spillere som foretrekker konkurransedyktige multiplayer moduser; alle som hater elektronisk musikk.

Annonse

Les vår anmeldelse.

Se den i aksjon.

Kjøp Fra: Amazon | Walmart Beste | Kjøp | Gamestop

Annonse

Det er et fan-art generator. Det er ren cosplay fôr. Det er et meme machine, en vann-kulere bærebjelke, og en kulturell besettelse. Overwatch er alle disse tingene, men fremfor alt annet, det er en finstemt konkurransedyktige videospill som klarer å oppmuntre pitted konkurranse og entusiastiske teamwork, samtidig som det sikrer at alle har en god tid.

En God Match For: Team Fortress 2 vifter, folk som likte stanger action-figurer sammen som en gutt, folk som har lyst til å prøve en konkurransedyktig første-person shooter, men har ennå ikke funnet den rette plass.

Ikke En God Match For: Alle som ønsker å spille offline, eller som håper på en betydelig single-player historie kampanje. Overwatch er strengt multiplayer-bare.

Annonse

Se den i aksjon.

Studien våre tips for spillet.

Les vår anmeldelse.

Kjøp Fra: Amazon | Wal-Mart | Best Buy | Gamestop

Annonse

For år, er den beste måten å forstå hvorfor så mange mennesker elsker Monster Hunter spill var å spille på en mobil enhet. Med Monster Hunter: Verden, alt som gjør capcoms lang-running-serien så stor er endelig kan spilles av på en moderne, med stor skjerm gaming system. Verden tar fordel av at skjermen eiendomsmegling, og den massive beist du vil kjempe ser like fryktinngytende som du forventer. Verden kan være den mest omgjengelige Monster Hunter spillet ennå, men det er fortsatt en kompleks, givende spill som du kan spille for hundrevis av timer uten å gå tom for ting å gjøre. Det er gøy å spille solo, morsomt å spille med venner, og i utgangspunktet bare veldig gøy.

En God Match For: Alle som leter etter en tykk, komplisert spill; de som liker Mørke Sjeler-stil kamp mot enorme fiender; folk som har vært fascinert av Monster Hunter og leter etter en måte å komme inn i serien.

Ikke En God Match For: De som vil ha et spill som er enkelt og lett å komme inn, vegetarianere.

Annonse

Les vår anmeldelse.

Studien våre tips for å spille spillet.

Se den i aksjon.

Kjøp Fra: Amazon | Walmart Beste | Kjøp | Gamestop

Annonse

Hvis vi hadde for å oppsummere Blodbårne i en enkelt setning, ville det trolig være “Det er blod overalt.” Det nyeste spillet fra Dark Souls maestro Hidetaka Miyazaki og hans team på Fra Software, Blodbårne representerer både en forsiktig iterasjon av Sjeler formel og et betydelig avvik fra det. Spill’ grunnleggende struktur og signatur problemer med fortsatt, men alt har blitt intensivert, med kniv-kutt og quicksilver kuler flyr raskere enn øyet kan se. Blodbårne er en gore-gjennomvåt mesterverk.

En God Match For: – Fans Fra andre spill som Demon ‘ s Souls og Dark Souls, folk som liker tøffe spill, H. P. Lovecraft buffs.

Ikke en God Match For: Alle som blir lett frustrert av vanskelig spill, mennesker som ser etter en mer tradisjonell RPG med en mer tradisjonell historie.

Annonse

Les vår anmeldelse.

Se den i aksjon.

Studien våre tips for spillet.

Kjøp Fra: Amazon | Wal-Mart | Best Buy | Gamestop

Annonse

Hva om du kunne gjøre gjenoppleve high school, men gjør det med måte, bedre måte? Det er løftet av Persona 5, og Atlus morder sosiale sim – + dungeon crawler mer enn leverer. Du er en high school student tilbringer et år på en ny skole i Tokyo, men du er alt annet enn vanlig. Du og din broket gjeng av venner har muligheten til å infiltrere det ubevisste “palasser” av de ulike skurker og tormentors som utfordrer deg i den virkelige verden, endre deres hjerter og bringe dem for retten. Som dagene huke av, vil du tilbringe ettermiddagen avgjøre om du skal gå på shopping, henge med vennene dine, eller hodet inn i en dungeon til å slå ihjel noen demoner. Jo mer du spiller, jo mer støpt utvider historien utfolder seg, og mysteriet dypere. Hva er det egentlig som skjer? Hvor kan disse mystiske krefter kommer fra? Hvordan er det hele kommer til å ende? Og vil du til slutt være i stand til å få Makoto å gå ut med deg?

En God Match For: Fans av tidligere Persona spill, sammen med alle som liker stilig kunst og killer musikk. Persona 5 er overfylte med begge deler.

Ikke En God Match For: Folk som hater tur-basert JRPG kamp, folk som ikke liker spill med mye tekst å lese, alle som leter etter et spill som de kan fullføre på en enkelt helg.

Annonse

Les vår anmeldelse.

Studien våre tips for spillet.

Se den i aksjon.

Kjøp Fra: Amazon | Wal-Mart | Best Buy | Gamestop

Annonse

God of War er hver bit prestisje, mega-økonomiske action spill det setter ut for å være. Det fikk uvanlig gode kamper, nydelig musikk og kunst retning, og gir spillerne timer og timer av morsomme ting å gjøre. Som tidligere god of War-spillene, den blander seg med glede voldelige melee kamper med smart miljømessige oppgaveløsning. Som tidligere god of War-spillene, det tar spillerne med på en Klippe Notatene omvisning av en gammel religion, med Norrøn mytologi å ta over denne gangen for den greske gudeverden av sine forgjengere. I motsetning til tidligere god of War-spillene, men det tar større forsiktighet med sin historie, revitaliserende og til en viss grad å rehabilitere sine lang i tannen anti-helten Kratos ved å fokusere på hans forhold til sin unge sønn Atreus. Deres historie er full av sjokkerende vendinger og massive set-stykker, men noen av sine beste øyeblikk har heltene stille ro en båt nedover en elv, regaling hverandre med historier om tidligere tider. God of War er en usedvanlig gjennomtenkt blockbuster, en episk som klarer å være stille reflekterende og svært underholdende på samme tid.

En God Match For: Fans av Norrøn Mytologi, folk som liker intens action, alle som leter etter noe som virkelig vil vise fram hvor god en PS4 spill kan se.

Ikke En God Match For: De som er ukomfortable med på skjermen vold. God of War er kaos føles ikke så tilfeldige som de tidligere spillene i serien, men det er fortsatt noen ekstremt brutale ting.

Annonse

Les vår anmeldelse.

Se den i aksjon.

Studien våre tips for spillet.

Kjøp Fra: Amazon | Walmart Beste | Kjøp | Gamestop

Annonse

Hvordan har denne listen endret seg? Les tilbake gjennom våre update-loggen:

Oppdatering 2/11/2019: Vi har lagt Tetris-Effekten, Yakuza 0, og Red Dead Redemption 2 mens du fjerner Rakett League, Marvel Spider-Man, og Assassin ‘ s Creed Odyssey.

Oppdatering 11/14/2018: Vi har lagt til Marvel Spider-Man og Assassin ‘ s Creed Odyssey mens du tar av Fortnite og XCOM 2.

Annonse

Oppdatering 5/3/2018: Vi har lagt til Gud for Krig og Fortnite Battle Royale mens du fjerner Den Siste av Oss Remastret og Hitman.

Oppdatering 3/9/2018: Vi har lagt til Monster Hunter: Verden og XCOM 2 mens du fjerner Inne og Resident Evil-7.

Oppdatering 6/2/2017: Vi har fjernet Uncharted 4 for å gjøre plass for Nier: Automata.

Oppdatering 4/19/2017: Vi har lagt til Persona 5 og fjernet Skjebne, som Bungie har vært svingete ned i forberedelse til en oppfølger.

Annonse

Oppdatering 3/8/2017: Etter mye debatt har vi lagt Resident Evil 7 og Horizon Null Daggry, mens du fjerner Diablo 3 og Grand Theft Auto V. Disse kuttene blir vanskeligere og vanskeligere, folk.

Oppdatering 12/09/2016: Vi har lagt til Hitman til listen og pensjonert Metal Gear Solid V.

Oppdatering 9/23/2016: Inne gjør sin vei inn på listen, mens Til Morgengry går.

Oppdatering 7/27/2016: Overwatch blir listen; Assassin ‘ s Creed Syndicate kommer av.

Annonse

Oppdatering 5/26/2016: Velkommen, Nathan Drake. Farvel, Batman. Vi har erstattet Arkham Ridder med Uncharted 4 denne gangen.

Oppdatering 2/11/2016: Vitnet gjør det i, og Fallout 4 hoder ut. I tillegg har vi lagt til en video versjon av dette innlegget opp i toppen!

Oppdatering 11/26/2015: Fallout 4 og Assassin ‘s Creed Syndicate hoppe på listen, slår av Final Fantasy XIV og Assassin’ s Creed IV.

Annonse

Oppdatering 9/18/2015: listen blir en annen oppdatering: The Binding of Isaac, Transistor, og Dragon Age: Inkvisisjonen klart ut for å gjøre plass for Rakett League, Før Daggry, og Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Oppdatering 7/16/2015: Disse bytteavtaler blir vanskeligere. Etter mye overveielse vi kuttet Wolfenstein: Den Nye Ordre, til tross for vår hengivenhet for den overraskende god historie-drevet første-person shooter. Vi er også si farvel til en annen over-achiever, Skygger av Mordor, som best trick, Nemesis System, er ikke nok til å holde det på vår stadig mer konkurransedyktig topp 12.

Oppdatering 04/07/2015: Blodbårne skiver sin vei inn på listen mens Pixeljunk Shooter Ultimate sier farvel.

Annonse

Oppdatering 11/25/2014: høsten har kommet, og med det en haug av flotte spill. Dragon Age: Inkvisisjonen, GTA V, PixelJunk Shooter Ultimate og Binding av Isaac: Gjenfødelse kanten ut Resogun, LEGO-Film Videospill, ikke Sulte og TowerFall Himmelfart.

Oppdatering 10/21/2014: Vi har lagt til Skjebne, og Middle-earth: Shadow of Mordor til listen, og fjernet Infamous: Second Son og Need for Speed: Rivaler for å gjøre plass.

Oppdatering 8/28/2014: To spill inn, to spill igjen. Outlast og Tomb Raider: Definitive Utgaven gjøre vei for Diablo III: Ultimate Ondskap Edition og Den Siste av Oss: Remastret.

Annonse

Oppdatering 6/18/2014: Endringen er i luften, som Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Fez, og Injustice: Gods Among Us klart ut for å gjøre plass for Wolfenstein: The New Order, Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, og Transistor.

Oppdatering 4/14/2014: Vår PS4-listen har truffet sin 12-spill tak, og vi har lagt til (og fjernet) flere spill enn i noen annen enkelt oppdatere så langt. Rayman: Legends, LEGO Marvel-Superhelter, Doki Doki Universet og Strider klart ut for å gjøre plass for Infamous: Second Son, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Towerfall: Ascension, LEGO-Film Videospill, og Fez.

Oppdatering 3/10/2014: To flere kamper å gjøre det på listen: fjorårets fine Rayman Legends og tilfredsstillende remake av den klassiske NES Strider. En mer, og vi vil være på 12, etter som vi er nødt til å begynne å kutte spill til å lage nye tilføyelser.

Annonse

Oppdatering 2/14/2014: Våre andre oppdateringen bringer med seg to spill: grafisk forbedret Tomb Raider: Ultimate Edition og pee-din-bukser-skremmende Overleve. Bare tre flere tilføyelser før vi treffer våre taket av 12 år, og har til å begynne å kutte spill for å gjøre plass til nye.

Oppdatering 1/27/2014: Vår første tillegg til PlayStation 4 Rekorder listen er Klei er god overlevelse spillet ikke Sulte, noe som bringer det totale antallet opp til syv.

Annonse

Vil du ha mer av de beste spillene på hvert system? Sjekk ut vår komplette katalog:

De Beste PC-Spill • De Beste Xbox Ett Spill • De Beste Wii U-Spill • Det Beste Nintendo Bytte Spill • Den Beste 3DS-Spill • Den Beste PS Vita-Spill • De Beste Xbox 360-Spill • Den Beste PS3-Spill • De Beste Wii-Spill • De Beste iPhone-Spill • Den Beste iPad-Spill • Den Beste Android Spill • Det Beste PSP-Spill • Den Beste Facebook-Spill • Den Beste DS-Spill • Den Beste Mac-Spill • De Beste Nettleser Spill • De Beste PC-Mods

Merk: Mens noen spill på denne listen er bare laste ned-alle av dem kan kjøpes på PlayStation 4 er online store. Hvis du kjøper noen av disse spillene gjennom detaljhandel lenkene i dette innlegget, vårt morselskap kan få en liten andel av salg gjennom forhandlere’ affiliert-programmet.