Den som vinner, taper vi: Ser slå ned har mistet game of thrones

0
35

Foto: Game Of Thrones

King ‘ s Landing er fluffiest statsborger er død, bekrefter Game Of Thrones co-skaperen David Benioff, som i en viaplay intervju med Entertainment Weekly, ser ut til å tenke Ser slå ned er døden er en slags jævla vits.

Ser slå ned, Tommen Lannister ‘ s pet kitty, ble sist sett avbryte en månelys chat mellom den unge kongen og Margaery Tyrell. Og, mens man kan tenke royal feline omkom i en skogbrann langs Tyrell-klanen, Benioff avslører at hans død kom i hendene på Cersei, som i dag regjerer som Dronningen av Andals og de Første Menn.

Annonse

“Cersei hatet navnet” Ser “slå ned” så mye hun kunne ikke tillate ham å overleve,” Benioff sa. “Så kom hun opp med sin mest djevelsk [execution]. Ser slå ned død ble så fryktelig vi ikke engang kunne sette det på luften.” Ha Ha.

“Hvis du kjøper super-extended, super-ladet Game Of Thrones boksen som kommer ut, død Ser slå ned vil være i det,” lagt showrunner Dan Weiss, som kan seriøst bare knulle rett utenfor. “Bare en hel episode viet til døden av Ser slå ned.”

Benioff og Weiss’ rå grusomhet tilsynelatende stammer fra en dårlig samarbeid med fluffer. “At katten var virkelig ikke gøy å jobbe med,” sa Benioff. “Katter har en agenda,” Weiss lagt til, en uttalelse som bare forsterker vår nå-omkom drømmer om å slå ned en dag å ta Iron Throne.

Annonse

Kaldt er alle bekvemmeligheter akkurat nå, men vi er casting våre mye med Ironborn i denne tid av sorg. “Hva er døde kan aldri dø,” sier de, og de seige jævler bedre være rett. Det er ingen måte vi kan magen en annen død for søt Ser slå ned.

Hvis du trenger oss, vil vi salving oss med sang.