Fallout 76 Spillere Utilsiktet Feil I En Uåpnet Vault

0
34

Skjermbilde: Bethesda (Fallout 76)

I løpet av helgen, en gruppe av Fallout 76 spillere oppstått en feil som fraktet dem inne i den ellers utilgjengelige Vault 63, en av de tre låst hvelv spredt rundt i spillets verden. De fant ikke mye inne, men tok bilder uansett før nå ut til Bethesda Støtte til å forklare hva som skjedde, for frykt spillet er fortsatt glitchiness kan få dem utestengt. Den gode nyheten er at Bethesda sier at de ikke vil være.

I en tråd lagt ut på Fallout 76 subreddit på søndag, bruker McStaken forklart at de og noen andre spillere rask reist for å delta i et Rad-Rotte Horde hendelse som møtte opp på sitt kart. Liksom, de endte opp inne i Hvelvet 63, som ligger i det sørvestlige hjørnet av spillets kart. Som Hvelv 94 og 96, Hvelvet 63 er synlig fra utsiden, men umulig å gå inn på vanlig måte.

McStaken og hans mannskap var i første omgang bekymret for at de kan bli utestengt for glitch, men i en uttalelse til Polygon, Bethesda sa at spillere som kom inn Vault 63 vil trolig være greit. “De bør ikke å bekymre deg om et forbud,” en representant for selskapet sier. “Høres ut som de var ikke misbruker en utnytte, og la oss vet er en god ting vi definitivt sette pris på.”

Skjermbilde: McStaken (Reddit)

McStaken sa når de innså hvor de ble de tok noen skjermbilder til å dele på nettet. Bildene viser av et fullt modellert vault interiør komplett med Vault-Tec utstyr strødd om og antall 63 malt på alle dører. Det er også bilder av en hule-i kjøkken og en åpning inn i det som ser ut som en forlatt mineshaft. Alle tegn, inkludert et skjelett iført et Hvelv 63 jumpsuit, synes å peke på at det er ingen overlevende, men siden Vault 63 er ikke offisielt en del av spillet ennå, det kan forandre seg.

Annonse

Noen av de andre spillerne kommenterer McStaken er tråden rapporterte at de også hadde opplevd dette problemet før, selv om de ikke var sikker på hva som forårsaket det. Fallout 76 utgitt i slike brutt staten, med rare glitches som vedvarer selv etter måneder med oppdateringer, at det noen ganger kan være vanskelig å si når spillerne prøver å bryte spillet med vilje, eller rett og slett ofre for bugs.

Skjermbilde: McStaken (Reddit)

Siste måned, Fallout 76 spillere har funnet ut hvordan å bryte seg inn i en “developer’ s room” som inneholdt kopier av hvert element, og en non-player character, som alle syntes å eksistere for det formål å teste ut nye tillegg og balanse endringer i spillet. Bethesda slo ned på de spillerne med en bølge av konto forbud, sa de hadde brukt cheat programvare for å komme inn i rommet.

Annonse

I en av kommentarene på McStaken opprinnelige tråden, en community manager for Bethesda sa de var glad for at spilleren ble til slutt i stand til å flykte Vault 63 av fast-reiser tilbake ut og understreket at plassering fortsatt er “under construction.” I November i fjor, da spillet ble lansert, Bethesda annonsert at “nye Hvelv åpningen” ville være en del av fremtidige oppdateringer til spillet, men så langt har det ikke vært noen flere nyheter om dem.

I øyeblikket, Fallout 76 er veldig mye behov for litt mer historie-basert innhold, noe spillerne har spekulert kan komme når spillet er tre andre Hvelvene til slutt låse opp. I stedet har selskapet sa at spillet vil være å få en ny spiller-mot-spiller-modus i Mars. På den lyse siden, spillere som blir jaktet nå vet at de kan ta tilflukt i Hvelvet 63 hvis en Rad-Rotte Horde hendelse som på mystisk vis dukker opp på deres kart.