Kamal Nath waarschijnlijk wedstrijd Montage bypoll van Chhindwara

0
15

PTI|Feb 12, 2019, 07.59 UUR IST0Comments
Madhya Pradesh Chief Minister Kamal Nath.BHOPAL: Madhya Pradesh Chief Minister Kamal Nath, die was piekeren betwisting van de Vergadering bypoll van Sausar zitting, is het meest waarschijnlijk om te vechten het uit zijn eigen grasmat Chhindwara, zijn assistent zei op dinsdag.

Volgens de aide, Nath ook wil dat zijn oudste zoon Nakul voor de bestrijding van de komende algemene verkiezingen van de Chhindwara Lok Sabha achterban.

“Nath, een negen-time MP van Chhindwara, heeft bijna zijn geest naar de wedstrijd van Chhindwara Assemblage van de zitting. Eerder was hij te denken van betwisting van de door de verkiezingen van Sausar,” zijn assistent zei op voorwaarde van anonimiteit.

De chief minister van gedachten veranderd als hij dacht dat als hij wedstrijden van Sausar, een weinig bekende montage stoel in Chhindwara wijk, de BJP kunnen uitvoeren van een campagne te roddelen over hem te zeggen dat hij wegloopt van zijn eigen grasmat, voegde hij eraan toe.

“Nath wil Congres veld zijn zoon Nakul (37), een afgestudeerde van de Universiteit van Boston, als de partij van de kandidaat van Chhindwara Lok Sabha zitting in de komende algemene verkiezingen”, de aide toegevoegd.

Het congres leider en Chhindwara MLA Deepak Saxena zei: “zodra Nath ji besluit om te vechten uit mijn stoel, ik zal aftreden om plaats te maken voor hem. We willen hem voor de bestrijding van hier.”

Volgens hem Nath heeft vertegenwoordigd Chhindwara Lok Sabha stoel negen keer sinds 1980, behalve een keer.

Madhya Pradesh Congres woordvoerder Narendra Saluja zei: “de Mensen en de Congresleden van Chhindwara parlementaire achterban wilt Nakul om te vechten verkiezingen van hun Lok Sabha stoel. De wil van het volk te respecteren, in onze partij.”

In de staat gehouden verkiezingen in November het Congres had won alle zeven assemblage van de kiesdistricten Chhindwara wijk.

Nath nam de eed af als de chief minister op 17 December vorig jaar. Volgens de regels, hij zal hebben om verkozen tot de Vergadering binnen zes maanden.