Trump sier han er ikke begeistret med GOP-støttet grensen tilbyr

0
35

AP|Feb 12, 2019, 11.06 PM IST0Comments

WASHINGTON (AP) — President Donald Trump sa tirsdag at han er “misfornøyd” med en hard-vant-avtalen for å hindre at en ny regjering avslutning og finansiere bygging av flere barrierer langs USA og Mexico grensen, men han ville ikke si at han ikke ville underskrive tiltaket. GOP kongressens ledere svingte seg bak de foreslåtte tilbyr, selger det som et nødvendig kompromiss.

Trump sier han ikke tror det vil være en avslutning, som kunne ha rammet hundrevis av tusenvis av federal arbeidere igjen denne helgen. “Alt” er på bordet, sa han i det Hvite Hus, men “vi absolutt ikke ønsker å se en avslutning.”

Han sa han behov for å se nærmere på avtalen, noe som vil gi langt mindre enn $5.7 milliarder kroner han ønsker for en lang mur langs USA og Mexico grensen.

“Jeg kan ikke si jeg er fornøyd. Jeg kan ikke si jeg er begeistret,” sa han. Men en eller annen måte, sa han, “veggen blir bygget.”

Topp Republikanerne Mitch McConnell i Senatet og Kevin McCarthy i Huset begge hevdet seier, gol om Demokratiske konsesjoner på nye grensen barrierer og et sent stadium i kamp over muligheten av føderale myndigheter til å arrestere og anholde innvandrere som bor ulovlig i USA

“Du er nødt til å huske hvor Nancy Pelosi var. Hun har sagt: “Ingen penger til en vegg.’ Det er ikke tilfelle,” sa McCarthy på CNBC tirsdag morgen. “Demokratene har nå gått til mer enn 55 miles av ny barriere.”

Imidlertid, forhandlere sa: det er ganske mye den avtale som Trump kunne ha fått i desember. Medhjelpere avslørt detaljer under betingelse av anonymitet fordi avtalen er foreløpig.

Republikanerne og det Hvite Hus var desperat for å unngå et annet blåmerker avslutning. De foreløpig avtalt mandag kveld til langt mindre penger til Trump grensen veggen enn det Hvite Hus er $5.7 milliarder ønskeliste, settling for en figur av nesten $1.4 milliarder kroner, ifølge congressional medhjelpere. Den enorme finansiering mål, som kombinerer syv utgifter regninger i én, går gjennom regnskapsår, som avsluttes i September. 30.

Informasjon kan ikke bli frigitt til onsdag, men pakten kom i tide til å lindre noen trussel for andre delvis regjeringen shutdown denne helgen.

I det Hvite Hus tirsdag, talsmann Hogan Gidley var engasjerer seg: “Vi ønsker å fokusere på hva som er faktisk i dokumentet. Før vi ser at det kommer til å bli veldig vanskelig å ha en samtale om hva vi vil og ikke vil akseptere.

Avtalen betyr 55 miles (88 km) av nye gjerder — konstruert gjennom eksisterende design slik som metall lamellene i stedet for en betong vegg — men langt mindre enn 215 km (345 km) det Hvite Hus forlangte i desember. Det gjerde ville bli bygget i Rio Grande-Dalen i Texas. Den er nært speil Trump ‘ s opprinnelige budsjettet forespørsel fra sist vinter.

Split-forskjeller kompromiss inneholder mye sinne lovgivere på høyre og venstre side — for mer grensen fekting enn mange Demokrater ønsker og for lite for konservative Republikanere — men dens forfattere rost det som et reelt kompromiss som ville holde regjeringen åpne og tillater alle å gå på.

“Med regjeringen blir stengt ned, spøkelset av en annen avslutning dette nære, det som brakte oss sammen igjen tenkte jeg i kveld var vi ønsker ikke at det skal skje igjen, sa Senatet tildelingskomité Leder Richard Shelby, R-Ala.

“Våre staber er bare jobber ut detaljene,” sa Hus tildelingskomité Styreleder Nita Lowey, D-N.Y.

Pakten inneholder også øker for nye teknologier, slik som avansert screening på grensen inngangspunkter, humanitær bistand søkes av Demokratene og ekstra tollerne.

Denne helgen, Shelby dratt pluggen på samtaler over Demokratiske krav for å begrense innvandrer arrestasjoner av føderale myndigheter, frustrerende noen av hans andre forhandlere, men Demokratene gitt bakken på problemet i en frisk runde av forhandlingene mandag.

Spurte om Trump ville tilbake avtale, Shelby sa: “vi tror at Vi fra vår omgang med dem og breddegrad de har gitt oss, de vil støtte det. Vi håper det.”

Men Fox News Channel Sean Hannity, en Trump allierte, sa barriere penger i avtalen var utilstrekkelig. Han advarte sent mandag, etter at “alle Republikanske som støtter denne søpla kompromiss, du er nødt til å forklare.” Konservative som Rep. Mark Enger, R-N. C., som har øret av Trump, som også kom ut i opposisjon.

“Jeg håper at Sean Hannity og alle de andre du nevnte ikke kjører denne regjeringen. Dette var en tverrpolitisk avtale, Senatet og Huset, Republikaner og en Demokrat,” Demokrat Lowey sa på CNN.

Trump reiste til El Paso, Texas, for en kampanje-stil rally mandag kveld fokusert på innvandring og grensespørsmål. Han har vært steinhard at Kongressen godkjenner penger for en vegg langs den Meksikanske grensen, selv om han ikke lenger gjentar sin 2016 mantra om at Mexico vil betale for det, og han tok til scenen som lovgivere tilbake i Washington kunngjorde sitt gjennombrudd.

“De sa at framgang med dette utvalget,” Trump fortalte sitt publikum, med henvisning til kongressens bargainers. “Bare så du vet, vi er bygging av muren likevel.”

Trump medhjelpere er å diskutere med vip-aksjon for å få tilgang til andre potter av penger til å bygge veggen uten Kongressen, selv om Trump støtter kompromiss.

“Vi vil ta så mye penger som du kan gi oss, og da vil vi gå ut og finne penger til et annet sted – lovlig – for å sikre at sør-barriere,” skuespill White House Chief of Staff Mick Mulvaney fortalte Fox News fredag. Han sa mer enn $5.7 mrd hadde blitt identifisert som Trump kunne du hurtig på.

Demokratene gjennomført mer tyngde i forhandlingene etter å Trump på 35-dag avslutning, men viste fleksibilitet i håp om å vinne Trump ‘ s signatur. Etter å ha jobbet på grensen barrierer, Demokratene fokusert på å redusere midlene til forvaring senger for å dempe hva de ser på som unødvendig harde håndheving av Immigration and Customs Enforcement, eller IS.

Avtalen ga dempet finansiering, samlet, for ISEN forvaring senger, der Demokratene har lovet vil bety byrået ville holde færre innsatte enn omtrent 49,000 innsatte holdt på Feb. 10, den siste datoen tallene var tilgjengelig. Demokratene sa antall senger ville bli trappet ned til 40,520 ved årets slutt.

Men et forslag til cap på 16,500 antall innsatte fanget i områder vekk fra grensen — en grense Demokratene si var rettet mot å forebygge strekke seg for langt av byrået — kjørte inn i sin egen Republikanske veggen.

Demokratene falt etterspørselen i mandag runde av forhandlingene, og stemningen i Hovedstaden vesentlig bedret.

Den siste avslutning venstre mer enn 800 000 offentlige ansatte uten lønninger, tvunget utsettelse av State of the Union-postadresse og sendt Trump ‘ s meningsmåling tall tumbling. Som støtte i sitt eget parti begynte å splitte, Trump overga seg etter avslutning traff 35 dager, å godta den gjeldende midlertidig gjenåpning uten å få penger for veggen.

Presidentens støttespillere har foreslått at Trump kunne bruke utøvende makt for å viderekoble penger fra det føderale budsjettet for veggkonstruksjon, selv om han kunne møte utfordringene i Kongressen eller domstolene.

“Presidenten har fortsatt noen flere verktøy i sitt verktøykassa,” REPUBLIKANERNES Leder sa McCarthy.

Forhandlingene truffet en grov oppdatering søndag midt i en tvist over dempe IS, federal agency at Republikanerne ser på som et emblem for tøff innvandringspolitikken og Demokratene anklager for ofte å gå for langt.

Grensen debatten fikk mesteparten av oppmerksomheten, men det er bare en del av et større forbruk mål for å finansiere en flokk av Skapet avdelinger. En kollaps av forhandlingene ville ha imperiled en annen kommende runden av økonomiske forhandlingene som er nødvendig for å hindre at bratt utgiftskutt til Pentagon og nasjonale organer.

___

Associated Press forfattere Catherine Lucey, Darlene Superville og Lisa Mascaro i Washington og Jill Colvin har bidratt til denne rapporten.

(Denne historien ikke har blitt redigert av economictimes.com og er auto–generert fra en syndikert mate vi abonnerer på.)