Calgary familie gestrand in Palm Springs gedwongen te vangen vliegtuig in L. A. na 737 MAX 8 vlucht geannuleerd

0
17

Een Calgary familie op vakantie in Palm Springs, Cali. zei ze werden gedwongen een auto te huren en rijden naar Los Angeles om terug naar huis te Calgary na Canada geaard alle Boeing 737 MAX 8 vliegtuigen na een dodelijke vliegtuigcrash in Ethiopië afgelopen weekend.

Barb Marjolein zei dat zij en haar partij van de negen had een week doorgebracht in Palm Springs, waarbij in een lange vakantie voor de hele familie.

Verhaal gaat verder onder

Gerelateerd


  • YYC Calgary International Airport te slaan geaard Boeing 737 MAX 8 vliegtuigen

  • Canada sluit zich aan bij wereldwijd Boeing verbod en tuin 737 Max 8 vliegtuigen

Op woensdag werden ze verondersteld om aan boord van een Air Canada vlucht naar Palm Springs te Calgary op een Boeing 737 MAX 8 vlak bij Marjolein verteld werd door de bemanning van de vlucht was geannuleerd.


LEES MEER:
Hier is hoe de Boeing 737 MAX 8 verbod van invloed is op het Canadese vluchten

Canada was één van de laatste landen aan de grond van de vliegtuigen na 157 mensen — inclusief 18 Canadezen verloren hun leven op zondag, toen Ethiopian Airlines Vlucht 302. Geen Boeing 737 Max 8 of 9 vliegtuigen zijn niet toegestaan op de Canadese luchtruim tot nader bericht.

“Er was vooral verwarring. Grote opstellingen aan het huren van een auto. Iedereen probeerde te bedenken wat ze zouden gaan doen,” Marjolein zei donderdag. “Iedereen was op hun mobiele telefoon proberen te krijgen een greep van de klantenservice.”

“Ze heeft ons geadviseerd en er waren niet van plan om veel van de vluchten uit Palm Springs en dat we beter af zouden zijn om naar L. A. indien er meer opties,” Marjolein zei donderdag in Los Angeles.

Volgens het advies van het Air Canada agent in Palm Springs, Marjolein, haar man, haar twee dochters en hun echtgenoten, en hun kleinkinderen gehuurd twee auto ‘ s te rijden van Palm Springs naar Los Angeles — het ongeveer twee uur rijden volgens Google Maps.

De familie Palm Springs luchthaven op woensdag nadat ze te horen dat hun vlucht was geannuleerd.

Barb Marjolein

Barb en haar man in minder stressvolle tijden in Joshua Tree National Park.

Barb Marjolein

Barb en haar familie in minder stressvolle tijden in Joshua Tree National Park.

Barb Marjolein

Volgens Marjolein, de familie waren in staat om twee van de laatst overgebleven voertuigen.

“We renden naar de auto te huren en zijn we erin geslaagd om te krijgen wat zijn een paar van de laatste voertuigen en reed naar L. A. Op het station hier brachten we het grootste deel van de tijd op de telefoon proberen te krijgen door naar Air Canada klantenservice,” zei ze.


LEES MEER:
Trump bestellingen verbod op alle Boeing 737 MAX 8 vluchten in de VS

Air Canada was in staat om het omboeken van de gehele partij samen op een vlucht uit Los Angeles, die Marjolein zei ze dankbaar voor.

Maar, vraagt ze zich af wanneer ze volledig zullen worden gecompenseerd voor de extra $1.000 de familie doorgebracht in de extra kosten om thuis te komen, waaronder een auto te huren en extra overnachting in een hotel.

“Ze vertelden ons heel vaag op de customer service desk bij het opslaan van alle onze receipts, maar er is geen garantie,” zei ze. “Ik heb nu moest reizen twee keer, twee keer te betalen voor onze bagage, tweemaal plaatsen te reserveren, ik hoop dat het zal worden terugbetaald, maar niets is duidelijk op dit punt, was er meestal verwarring.”

BEKIJK: Meer dan een tiental vluchten van Calgary airport werden geannuleerd na het Transport Canada geaard alle Boeing 737 MAX 8 vliegtuigen op woensdag. Christa Dao rapporten.

In een verklaring, Air Canada zei: er zal geen vergoeding.

“We waren in staat om te herschikken andere vliegtuigen naar Palm Springs te beginnen [donderdag],” de verklaring te lezen.

“Als deze zaak is buiten van Air Canada’ s controle, zijn wij niet in staat zijn tot het vergoeden van gemaakte kosten als gevolg van deze ongekende verstoring.”

De Marjolein familie, ingesteld om naar huis te vliegen donderdag avond, zei ze hopen er werden geen verdere verstoringen van hun reis.

Vanaf donderdag middag, Air Canada ‘ s customer service line was zo overspoeld met oproepen dat zij niet in staat was om zelfs plaats bellers in de wachtstand. Bellers werden in plaats daarvan gericht op het Air Canada website.

Krijgen dagelijks lokale koppen en waarschuwingen