EF mistet sin uavhengighet, tid til å gå gjennom prosessen med sin avtale: Kongressen

0
26

PTI|Mai 16, 2019, 12.29 PM IST0Comments
BCCLKongressen, et ansvarlig politisk parti, har aldri kastet uberettiget aspersions på handlinger av Konstitusjonelle organer, Surjewala sa.NEW DELHI: Anklage Election Commission for å miste sin troverdighet og uavhengighet, Kongressen torsdag sa: tiden har kommet til å skrive en anmeldelse prosessen fra undersøkelsen på kontrollpanelet for avtale.

Kongressen’ chief talsperson Randeep Surjewala sa de for å forby valgkamp i Vest-Bengal av 20 timer er en “mørk flekk” på Indias demokrati og institusjoner som Election Commission. “Election Commission har helt abdiserte sin Konstitusjonelle plikt under Art 324 å sikre nivå spiller feltet, i tillegg til å fornekte rettssikkerhet under Artikkel 14 og 21 av Indias Grunnlov,” sa han til journalister.

“Tiden har kommet for å se gjennom prosessen med ansettelse av Election Commission,” sa han, ringer for en nasjonal debatt om saken.

Kongressen, som et ansvarlig politisk parti, har aldri kastet uberettiget aspersions på handlinger av Konstitusjonelle organer, Surjewala sa.

“Men vi er dypt trist å si at Election Commission of India har helt mistet sin uavhengighet og abdiserte dens Konstitusjonelle integritet,” Kongressen leder lagt til.