Facebook Blir med Andre Tech Selskaper til å Støtte Christchurch oppfordring til Handling

0
24

I dag, Facebook ‘ s Vice President for Global Affairs and Communications Nick Clegg sluttet G7 regjeringen og industriledere for et møte i Paris, på hvordan å forhindre spredning av terrorisme og ekstremisme på nettet. På møtet arrangert av den franske Presidenten Emmanuel Macron og New Zealand Statsminister Jacinda Ardern, Facebook, sammen med Microsoft, Twitter, Google og Amazon er signert opp til Christchurch Kall til Handling. Teknologien selskaper også forpliktet seg til en ni-punkts plan som fastsetter konkrete skritt for bransjen vil ta å løse misbruk av teknologi for å spre terror innhold. Det følgende er en uttalelse fra alle fem selskaper:

“Terrorangrepene i Christchurch, New Zealand, i Mars var en forferdelig tragedie. Og så er det riktig at vi kommer sammen, besluttsom i vår forpliktelse til å sikre at vi gjør alt vi kan for å bekjempe hat og ekstremisme som fører til terrorist vold.

Den Christchurch Samtale kunngjorde i dag utvider på det Globale Internett Forum for å Motvirke Terrorisme (GIFCT), og bygger på våre andre tiltak med regjeringen og det sivile samfunnet for å hindre spredning av terrorist og voldelig ekstremistisk innhold. I tillegg skal vi dele konkrete tiltak vi vil ta denne adressen misbruk av teknologi for å spre terror-innhold, inkludert fortsatt investering i teknologi som forbedrer vår evne til å oppdage og fjerne innholdet fra våre tjenester, oppdateringer til våre individuelle vilkår for bruk, og mer åpenhet for retningslinjer for innhold og flytting.

Terrorisme og voldelig ekstremisme er komplekse samfunnsmessige problemer som krever en alt-i-samfunnet respons. For vår del, de forpliktelsene som vi gjør i dag vil ytterligere styrke partnerskap som Myndigheter, samfunn og teknologi som næringen må ha for å møte denne trusselen.”

Og her er ni-punkts plan:

Tiltak for å møte Misbruk av Teknologi for å Spre Terror og Voldelig Ekstremistisk Innhold

Som online deling av innhold tjenesteleverandører, kan vi forplikte seg til følgende:

Fem Individuelle Handlinger

Vilkår for Bruk. Vi forplikte oss til å oppdatere våre vilkår for bruk, samfunnet standarder, etiske retningslinjer og akseptabel bruk politikk for å uttrykkelig forby distribusjon av terrorist og voldelig ekstremistisk innhold. Vi tror dette er viktig å etablere en baseline forventninger til brukere og til å formulere et klart grunnlag for fjerning av innhold fra våre plattformer og tjenester og suspensjon eller avslutning av kontoer distribusjon av slikt innhold.

Brukeren Rapportering av Terrorist og Voldelig Ekstremistisk Innhold. Vi forplikte seg til å etablere en eller flere metoder innen våre online-plattformer og tjenester for brukerne til å rapportere, eller rapportere upassende innhold, inkludert terrorister og voldelig ekstremistisk innhold. Vi vil sørge for at rapportering mekanismer som er klar, tydelig og enkel å bruke, og gir nok kategoriske granulariteten til å la selskapet til å prioritere og handle raskt ved melding av terrorist eller voldelig ekstremistisk innhold.

Styrke Teknologi. Vi forplikte seg til å fortsette å investere i teknologi som forbedrer vår evne til å oppdage og fjerne terrorister og voldelig ekstremistisk innhold på nettet, inkludert en utvidelse eller utvikling av digitale fingeravtrykk og AI-baserte løsninger.

Live streaming. Vi forplikte seg til å identifisere hensiktsmessige kontroller på live streaming, med sikte på å redusere risikoen for å spre terror og voldelig ekstremistisk innhold på nettet. Disse kan omfatte forbedret klarering tiltak (for eksempel streamer vurderinger eller resultater, aktivitet på kontoen, eller validering prosesser) og moderering av visse live streaming hendelser der det er hensiktsmessig. Sjekker på live streaming nødvendigvis vil være skreddersydd til sammenheng med bestemte live streaming tjenester, inkludert den type publikum, art eller karakter live streaming tjeneste, og sannsynligheten for utnyttelse.

Åpenhet Rapporter. Vi forplikter seg til å publisere på en jevnlig basis åpenhet rapporter om gjenkjenning og fjerning av terrorist eller voldelig ekstremistisk innhold på våre online-plattformer og tjenester og sikre at data er støttet av en rimelig og explainable metodikk.

Fire Samarbeidende Handlinger

Felles Utvikling Av Teknologien. Vi forplikte oss til å arbeide sammen på tvers av bransjen, myndigheter, utdanningsinstitusjoner og frivillige Organisasjoner for å utvikle en felles forståelse av de sammenhenger som terrorist og voldelig ekstremistisk innhold som er publisert og for å forbedre teknologi for å oppdage og fjerne terrorister og voldelig ekstremistisk innhold mer effektivt. Dette vil omfatte:

  • Arbeidet med å skape robuste felles datasett for å akselerere maskinlæring og kunstig INTELLIGENS og dele innsikt og erfaringene fra de data.
  • Utvikling av åpen kildekode eller andre felles verktøy for å oppdage og fjerne terrorister eller voldelig ekstremistisk innhold.
  • Muligheter for alle bedrifter, store og små, til å bidra til den kollektive innsatsen og til å bedre postadresse deteksjon og fjerning av denne innhold på sine plattformer og tjenester.

Krise-Protokoller. Vi forplikte oss til å arbeide sammen på tvers av bransjen, myndigheter og frivillige Organisasjoner til å lage en protokoll for å svare på nye eller aktiv hendelser, på en presserende basis, slik at relevant informasjon kan være raskt og effektivt felles, behandlet, og etterlevd av alle interessenter med minimal forsinkelse. Dette inkluderer etablering av incident management team som koordinerer tiltak og bredt distribuere informasjon som er i offentlighetens interesse.

Utdanning. Vi forplikte oss til å arbeide sammen på tvers av bransjen, myndigheter, utdanningsinstitusjoner og frivillige Organisasjoner for å hjelpe deg med å forstå og utdanne publikum om terrorister og ekstremister voldelig innhold på nettet. Dette inkluderer å utdanne og minner brukere om hvordan å rapportere eller på annen måte ikke bidrar til spredning av innholdet på nettet.

Combatting Hat og Fordommer. Vi forplikte oss til å arbeide sammen på tvers av bransjen å angripe roten årsakene til ekstremisme og hat på nettet. Dette inkluderer å gi økt støtte til relevant forskning – med vekt på virkningen av online hater på frakoblet diskriminering og vold – og støtte kapasitet og evne til frivillige Organisasjoner som arbeider for å utfordre hat og fremme pluralisme og respekt online.