Mayawati kommer ut i støtte av Mamata, sier EF handler under press

0
8

PTI|Mai 16, 2019, 11.50 ER IST0Comments
BCCLThe Election Commission begrenset kampanje i Vest-Bengal, under press av staten, Mayawati ytterligere belastet.LUCKNOW: Rally bak Mamata Banerjee, BSP supremo Mayawati torsdag belastet på at Vest-Bengal, chief minister blir målrettet som en del av en konspirasjon for å avlede oppmerksomheten fra feil av Modi regjeringen.

Det er nå klart at under den nåværende Sjef Valget Kommisjonær, Lok Hus meningsmålinger ikke blir holdt i en helt fri og rettferdig måte, den tidligere Uttar Pradesh chief minister fortalte journalister her.

The Election Commission begrenset kampanje i Vest-Bengal, under press av staten, hun ytterligere belastet.

Valget Kommisjonen på onsdag bestilte en kampanje i ni West Bengal valgkretser til slutt på 10 PM på torsdag, en dag før planlagt fristen, i kjølvannet av vold mellom BJP og TMC-arbeidere i Kolkata.

Nestleder Valg Commissioner Chandra Bhushan Kumar hadde sagt thta det var for første gang at et slikt tiltak har blitt tatt med konstitusjonelle makter meningsmåling panelet.

EF action kom etter at deler av Kolkata vitne utbredt vold i løpet av BJP president Amit Shah ‘ s massive road show i byen. En byste av det 19. århundre Bengalsk ikonet Ishwarchandra Vidyasagar var også vandalised i løpet av vold.

For sa det har blitt brakt til innkallingen til Kommisjonen at det har vært økende tilfeller av forstyrrelser og vold i løpet av det politiske kampanjer og prosesjoner i Vest-Bengal, under den pågående valgkampen.

EU tok i bruk Artikkel 324 av Grunnloven for å begrense de valgkamp for den siste fasen av valget 19. Mai.

Den valgkretser hvor valgkamp har vært nedstengt er-Dum Dum, Barasat, Basirhat, Jaynagar, Mathurapur, Diamond Harbour, og Jadavpur, Kolkata Dakshin og Kolkata Uttar.