STORBRITANNIEN ledarskap hoppfulla löfte att lyckas där Theresa Kan inte på Brexit

0
21

London: loppet för att bli Storbritannien's nästa premier inledde lördagen med en uppsjö av hoppfulla lovande att lyckas där Theresa Kan misslyckades och slutligen dra splittrat land utanför EU.

Men Eu-ledarna insisterade på att de hade gjort sin sista erbjudandet under månader eller bittra förhandlingar som resulterade i en impopulär kompromiss för den som Kan det slutade med att betala med sitt jobb. Den Brittiske premiärministern's röst bröt på trappan till hennes Downing Street när hon berättade Britter på fredagen att hon fick sluta den 7 juni. Maj är att böja ut med hennes arv i spillror och landet i ångest över vad man ska göra om väljarna' beslut 2016 att överge det Europeiska integrationsprojektet efter nästan 50 år.

Marknaderna visa risken för Storbritannien krascha i blocket när den två gånger-försenad avresa dag anländer den 31 oktober som obehagligt hög. Pundet har stadigt förlorat i värde sedan Maj 6 och Brittiska företag lobbygrupper larm. Deras främsta oro är att nuvarande föregångare till huvud Kan's Konservativa Partiet säger att de kommer att få Brexit utföras till varje pris. "Vi kommer att lämna EU på oktober 31, deal eller nr deal," sa tidigare utrikesminister Boris Johnson i ett tal som hölls i fredags i Schweiz. "ett sätt att få en bra affär är att förbereda sig för ingen del.

Att få saker att hända måste du vara beredd på att gå bort." Johnson's viktigaste utmaningarna kommer från tidigare Brexit sekreterare Dominic Raab — ses som en ännu mer engagerad i eu-skeptiska — och Utrikesminister Jeremy Hunt.

Storbritannien's toppdiplomat bittert motsatte sig Brexit 2016 men har sedan omvända sig och skapade rubriker i September genom att jämföra den Europeiska Unionen till det onda i det forna Sovjetunionen.

Tävlingen hålls mot bakgrund av val till Europaparlamentet för att de nya Brexit Part av den anti-EU: s populistiska Nigel Farage väntas vinna med ungefär en tredjedel av rösterna. Opinionsundersökningarna visar att de Konservativa får straffas för att deras gnabb över Brexit och efterbehandling så låg som femte — är deras sämsta resultat i ett nationellt val.

Utmanarna är också medveten om att en part revolt under Maj's ödesdigra beslutet till domstol pro-EU-motstånd med löfte om en andra Brexit folkomröstning.

Den koncession som har utformats för att hjälpa ram hennes avtal om utträde genom parlamentet på fjärde försöket. Men det kommer hon inte konverterar och utlöste en fest kupp försök att tvingas Kanske att gå bort innan hon sköts ut. Detta föranledde mer EU-vänliga hoppfulla såsom Arbete och Pensioner Sekreterare Amber Rudd att medge lördag att de stod ingen chans och skulle inte vie för jobbet. "jag är medveten om det Konservativa Partiet vill ha någon som de tror är mycket entusiastiska Brexit," Rudd berättade för Daily Telegraph.

Johnson är en populär figur ses av många Konservativa som fest's bästa svaret på Farage. Men en lång politisk karriär som också såg honom fungera som London's kosmopolitiska borgmästare har gjort honom fiender i parlamentet som kommer att försöka blockera hans väg till toppen. Parlamentariska partiet kommer att börja skarva ner området utmanare till två sista den 10 juni.

Finalisterna kommer att gå upp för att rösta i en omröstning hållas över hela Storbritannien med omkring 100 000 medlemmar med tre månader' stående i juli. Området växte på lördag när Hälsan Sekreterare Matt Hancock in i loppet med ett löfte om att ta en mer moderat hållning. Lämna den Europeiska Unionen, utan att en överenskommelse är "inte ett aktivt politiskt val som är tillgängliga för nästa premiärminister," Hancock berättade för Sky News.

Hancock är att se som en av de mörka hästar som kan göra det genom ett trångt område som väntas omfatta mer än ett dussin namn. Minister för internationell Utveckling Rory Stewart är också positionera sig som en mer samförstånd som söker alternativ till Johnson. "Det verkar nu som att (Johnson) är på väg ut för en no-deal Brexit," Stewart berättade för BBC radio. "jag tror att det skulle vara ett stort misstag.

Skadliga, onödiga, och jag tror också oärlig." Men varken Hancock heller Stewart skulle säga om de skulle gå vidare med Kan's aktuella avtalet eller prova att säkra lagt till eftergifter från Bryssel. Nederländernas Premiärminister Mark Rutte — ses som en av Storbritanniens's bättre allierade i Europa — sa till reportrar på fredagen att "avtal om utträde är inte upp för omförhandling".