Amazon Lanserer AI-Drevet StyleSnap Mote Søk-Funksjonen for Sin Offisielle App

0
25

Amazon.com på onsdag introdusert StyleSnap, en funksjon på sin app, som lar brukere laste opp et bilde av et utseende eller stil de liker og få anbefalinger for lignende elementer på plattformen. Når anbefalingene vi gir, StyleSnap vurderer en rekke faktorer, som for eksempel merke, prisklasse, og kunden anmeldelser, selskapet sa i et blogginnlegg.

Shoppere “sliter med å finne stiler de ikke kan beskrive i ord,” Jeff Wilke, Amazon ‘ s administrerende DIREKTØR i forbruker virksomhet, sa mens innføre service på selskapets “re:MARS” konferanse om kunstig intelligens i Las Vegas.

“StyleSnap, en AI-drevet funksjonen hjelper deg med shop – alt du trenger å gjøre er å ta et fotografi eller en skjermdump av et utseende som du liker,” Amazon bemerket i et blogginnlegg.

Amazon.com også annonsert nye droner, som vil levere pakker til kunder i 30 minutter eller mindre i de kommende månedene, er et skritt mot et mål som har slått igjennom forhandleren for år.

Den nye drone tar av og lander på høykant som et helikopter, er mer stabil enn tidligere modeller og kan oppdage objekter som beveger seg bedre enn mennesker kan, gjør det trygt, Jeff Wilke, daglig leder av selskapet er forbruker virksomhet, sa på konferansen.

Wilke ikke si hvor kundene kan se drone i aksjon, men Amazon har gjort sin første kunde levering av drone i Storbritannia i 2016.

Andre kunngjøringer inkludert en ny lagerbygning sortering systemet allerede bor i Denver, Colorado, som er basert på en liten robot kjøretøy toppet med miniatyr transportbånd som tar pakker til de riktige kasterne for levering. Disse, og en annen robot Amazon avduket, finnes oppdateringer til Kiva “drivenheter” det selskap som er ervervet år siden.

Brukere av Amazons talestyrt høyttalere kan også se oppdateringer gjennom “Alexa Samtaler,” som selskapet annonsert slik at utviklere lage sine tjenester på det virtuelle assistent Alexa mer avslappet. Dette følger arbeidet Amazon har gjort på temaet conversational AI med forskere.

Skrevet med innganger fra Reuters