Amazon Prime Air Droner for å Starte å Levere Pakker i ‘Måneder, Sier Selskapet

0
23

Amazon sa onsdag at det forventer å begynne store leveranser av drone i de kommende månedene som det avduket sin nyeste design for sin “Prime Air” – flåten.

Jeff Wilke, leder av Amazons forbruker operasjoner, fortalte selskapets maskinlæring, Automatisering, Robotikk og Space-konferansen i Las Vegas at droner ville spille en rolle i trapper opp arbeidet med å forkorte leveringstidene for mange elementer å bare én dag for Amazon Prime medlemmer.

“Vi har vært i hardt arbeid å bygge fullt elektrisk droner som kan fly opp til 15 miles (25 km) og levere pakker under fem pounds (2.3 kilo) til kunder i mindre enn 30 minutter,” Wilke sa i et blogginnlegg.

“Og, med hjelp av vår verden-klassen oppfyllelse og levering nettverk, forventer vi å skala Prime Air både raskt og effektivt, levering av pakker via drone til kunder i løpet av få måneder.”

Amazon ga ingen detaljer om hvor eller når drone leveranser vil være i drift.

Selskapet gjennomført sin første test av drone leveranser i 2016 i Storbritannia. På den tiden, det sa OSS forskrifter gjort det vanskeligere å bruke droner for levering i Usa.

Wilke sa onsdag at Amazon har investert for å gjøre sin leveranse droner tryggere og mer effektiv.

“Det kan gjøre vertikal takeoffs og landinger — som et helikopter,” sa han. “Og det er effektiv og aerodynamisk – som et fly. Det er også lett overganger mellom disse to moduser, fra vertikal-modus og flymodus, og tilbake til vertikal modus.”

Den nye droner er også designet for å være stabil selv i gusty vind forhold, Wilke lagt til.

“Vi vet at kunder vil bare føle deg komfortabel å motta drone leveranser hvis de vet at systemet er utrolig trygg,” sa han.

“Så bygger vi en drone som er ikke bare trygt, men uavhengig safe, ved hjelp av den nyeste kunstig intelligens teknologi.”

Amazon sa tidligere i år at det ville gjøre opp sin gratis levering for sin Førsteklasses abonnenter, for tiden to dager for de fleste elementer, til en enkelt dag, med kunder i Nord-amerika den første til å nytte.

Det sa det ville tilbringe litt $800 millioner kroner (rundt Rs. 5,600 crores) i inneværende kvartal i arbeidet med å forkorte leveringstidene. Det er også ansette flere sjåfører og tilby ansatte en mulighet til å starte sine egne levering enterprise med tilskudd fra Amazon.